Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάλος: Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια «τσακωτή» με τον εραστή της

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν στο πάρκινγκ του σταθμού!

Σάλος: Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια «τσακωτή» με τον εραστή της | to10.gr

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ενός παράνομου έρωτα σε πασίγνωστο κανάλι, ανάμεσα στην παντρεμένη παρουσιάστρια και τον επίσης παντρεμένο αρχισυντάκτη της, με το ζευγάρι να γίνεται… τσακωτό από τον απατημένο σύζυγο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», το παράνομο ζευγάρι αποφάσισε μετά το σχόλασμα να βρεθεί στο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας για ένα «θερμό» τετ α τετ, ωστόσο για κακή τους τύχη ο απατημένος σύζυγος παραφύλαγε για να βεβαιώσει τις υποψίες που είχε εδώ και αρκετό καιρό.

Τα συχνά «meeting», οι… υπερωρίες στην δουλειά και τα βραδινά τηλεφωνήματα, θορύβησαν τον σύζυγο της πασίγνωστης παρουσιάστριας, ο οποίος τελικά είδε τις υποψίες του να παίρνουν «σάρκα και οστά».

Σκηνές ροκ!

Το τι ακολούθησε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν περιγράφεται. Φωνές, ύβρεις, απειλές και κλάματα, συνέθεσαν το «ροζ» σκηνικό.

Φυσικά την επόμενη ημέρα, τα όσα διαδραματίστηκαν έγιναν πρώτη είδηση στους διαδρόμους του καναλιού, καθώς όλοι γνώριζαν το παράνομο ζευγάρι, ωστόσο το επεισόδιο με τον σύζυγο, ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Το ίδιο, όμως, ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει, προτού γίνει τσακωτό, και σε ένα άλλο θερμό περιστατικό, πάλι στο πάρκινγκ.

Ασυγκράτητοι και οι δύο, είχαν κλειστεί στο αυτοκίνητο για ακόμη μια φορά, ωστόσο οι συνάδελφοί τους, τους είδαν.

Ακόμη και όταν έγιναν αντιληπτοί από συναδέλφους τους, από τα παράθυρα των γραφείων, δεν έδειξαν διάθεση να διακόψουν τις «θερμές» περιπτύξεις.