ΚΑΤΑΡ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live Streaming

ΚΑΤΑΡ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live Streaming

ΚΑΤΑΡ - ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live Streaming

ΚΑΤΑΡ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live Streaming: Η Εθνική ομάδα του Κατάρ συμμετέχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της, ως διοργανώτρια, αφού θα φιλοξενήσει την 22η έκδοση της διοργάνωσης. Σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με πολλές ιδιαιτερότητες, αφού διεξάγεται χειμώνα και έχει γίνει πολλή κουβέντα για τα εργατικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια των εργασιών στα γήπεδα, το Κατάρ ανοίγει την αυλαία τη διοργάνωσης. Πρώτος αντίπαλος το Εκουαδόρ, ενώ οι άλλες δύο ομάδες του 1ου ομίλου είναι η Ολλανδία και η Σενεγάλη. Χωρίς απουσίες της τελευταίας στιγμής, το σύνολο του Ισπανού Φέλιξ Σάντσεθ καλείται να ολοκληρώσει μια αξιοπρεπή πορεία. Δίνει… πρόωρο τελικό απέναντι στην έτερη πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Κατάρ – Εκουαδόρ: Η ανάλυση του Stoiximaview

Η Εθνική ομάδα του Εκουαδόρ έδωσε μεγάλη μάχη για να βρεθεί εδώ, αφού τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής απαρτίζονται από μεγάλες ομάδες. Τα κατάφερε, βέβαια και θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο 4ο Μουντιάλ της ιστορία του. Χωρίς κάποια αξιοσημείωτη πορεία στα τρία περασμένα Παγκόσμια Κύπελλα στα οποία συμμετείχε, αυτή τη φορά ελπίζει σε πρόκριση στα νοκ-αουτ. Το έργο της ομάδα είναι σίγουρα απαιτητικό, αφού σε όμιλο με Ολλανδία, Σενεγάλη και Κατάρ, τίποτα δεν μοιάζει εύκολο. Αν αναλογιστούμε, πάντως, πως η οικοδέσποινα είναι θεωρητικά κατώτερη, το μεγάλο… στοίχημα, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στην αποψινή πρεμιέρα και σε 2η φάση καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα και στο παιχνίδι απέναντι στη Σενεγάλη. Με τον Αργεντινό Γκουστάβο Άλφαρο στον πάγκο, για δύο χρόνια, η ομάδα προετοιμάστηκε για τη μεγάλη διοργάνωση. Βασίζει πολλά στους Καϊσέδο (Μπράιτον) και Βαλένσια (Φενέρμπαχτσε), έχοντας ποιοτικές μονάδες (Πλάτα, Εστράδα, Μένα) να τους πλαισιώνουν.

Η πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Κατάρ – Εκουαδόρ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Κυριακής.

ΚΑΤΑΡ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live Streaming – Δείτε τη ζωντανή εκπομπή την ώρα του αγώνα

ΚΑΤΑΡ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ