Δανία – Τυνησία 0-0: Η ημέρα των Αράβων

Δανία – Τυνησία 0-0: Η ημέρα των Αράβων

Μετά την Σαουδική Αραβία η οποία έκανε το απόλυτο «μπαμ» κόντρα στην Αργεντινή ένα ακόμη ισχυρό αουτσάιντερ η Τυνησία, κράτησε στο μηδέν την πολλά υποσχόμενη Δανία, στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η πρώτη ισοπαλία στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι γεγονός.

Η «μαχητική» Τυνησία κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν (0-0) την Δανία του Κρίστιαν Έρικσεν, παίρνοντας έτσι τον πρώτο της πόντο στον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ.

Οι Τυνήσιοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Τζεμπαλί να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κάσπερ Σμάιχελ στο 43ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος τα τρεξίματα των Τυνήσιων έπαιξαν και οι Δανοί πίεσαν για το γκολ.

Η μεγαλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν για τους Σκαδιναβούς, με τον Κορνέλιους να στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι στο 69′.

Στο φινάλε οι Δανοί ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μεριά, ο διαιτητής ήλεγξε τη φάση στο μόνιτορ μετά από κλήση του VAR, αλλά δεν άλλαξε την απόφασή του, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κερ, Αντρέας Κρίστενσεν, Ράσμους Κρίστενσεν, Χόιμπιεργκ, Ντέλανι, Έρικσεν, Μέλε, Σκοβ Όλσεν, Ντόλμπεργκ.

Τυνησία: Νταμέν, Ταλμπί, Μπρον, Μεριά, Ντρέγκερ, Αμπντί, Σχιρί, Λαϊντουνί, Μσακνί, Μπεν Σιλμανέ, Τζεμπαλί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ