Συγκίνησε ο Φαν Χάαλ: Αγκάλιασε νεαρό δημοσιογράφο που του είπε ότι τον θαυμάζει (vid)

Συγκίνησε ο Φαν Χάαλ: Αγκάλιασε νεαρό δημοσιογράφο που του είπε ότι τον θαυμάζει (vid)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αγκάλιασε έναν νεαρό Σενεγαλέζο δημοσιογράφο, ο οποίος όταν πήρε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου τού είπε πόσο τον θαυμάζει.

Μια πολύ όμορφη στιγμή προσέφερε ο Λουίς Φαν Χάαλ σε όσους βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Ολλανδίας για τον επερχόμενο αγώνα των «Οράνιε» με το Εκουαδόρ για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ένας νεαρός δημοσιογράφος από τη Σενεγάλη κατάφερε να… αιφνιδιάσει τον 71χρονο προπονητή της εθνικής Ολλανδίας, χωρίς μάλιστα να απευθύνει κάποια ερώτηση στον πολύπειρο τεχνικό.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη θεωρία συνομωσίας που περιβάλλει την ήττα της Αργεντινής (pics)

Ο Πάπα Μαχμούντ Γκεγέ σήκωσε το χέρι του, πήρε το μικρόφωνο και είπε στον Φαν Χάαλ: «Είμαι ένας νεαρός δημοσιογράφος που μόλις άρχισε. Δεν έχω κάποια ερώτηση για σας. Είναι απλά μια ευκαιρία να σας πω ότι είμαι θαυμαστής σας από παιδί, έστω κι αν μας δώσατε την πρώτη μας ήττα (σ.σ. η Ολλανδία νίκησε 2-0 τη Σενεγάλη στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Μουντιάλ).

Το σχόλιο αυτό φάνηκε να εκπλήσσει τον 71χρονο Ολλανδό, ο οποίος ωστόσο «έσκασε» στη συνέχεια ένα πλατύ χαμόγελο. «Ω, μπορώ να σε αγκαλιάσω» είπε ο Φαν Χάαλ και συνέχισε: «Θα σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά αργότερα, επειδή νομίζω ότι στην πραγματικότητα είναι σπουδαίο που το είπες αυτό. Ειλικρινά ο κόσμος δεν λέει συχνά αυτά τα πράγματα σε μένα, θα σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά».

Πιστός στο λόγο του, όταν τελείωσε η συνέντευξη Τύπου, ο Φαν Χάαλ χαιρέτησε τον νεαρό άνδρα και τον αγκάλιασε, καθώς ο Ολλανδός αμυντικός, Ντένζελ Ντάμφρις, τον χειροκρότησε και ένα πλήθος συγκεντρώθηκε για να φωτογραφήσει τη διασκεδαστική αυτή στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ