Τα… πήρε με τους δημοσιογράφους ο Ρονάλντο: «Το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ έχει κλείσει»

Τα… πήρε με τους δημοσιογράφους ο Ρονάλντο: «Το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ έχει κλείσει»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έγραψε ιστορία σκοράροντας σε πέμπτο Μουντιάλ, ωστόσο φαίνεται πως μετά το ματς με την Γκάνα δεν είχε και πολύ όρεξη για κουβέντα, αποχωρώντας άρων άρων από την συνέντευξη Τύπου.

Ποιος είδε τον Ρονάλντο και δεν το φοβήθηκε.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Γκάνας, κατά την οποία έγινε ο μοναδικός που έχει σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ, μίλησε ως MVP της αναμέτρησης, ωστόσο φαίνεται πως δεν είχε όρεξη για κουβέντα, μιας και αποχώρησε μετά από την δεύτερη ερώτηση που του υπέβαλλαν.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη θεωρία συνομωσίας που περιβάλλει την ήττα της Αργεντινής (pics)

Αυτός ο χρόνος, πάντως, ήταν αρκετός για να κλείσει μια για πάντα το κεφάλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Ήταν μια όμορφη στιγμή, το πέμπτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Κερδίσαμε, ξεκινήσαμε με το δεξί. Πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι το πρώτο ματς θα ήταν κρίσιμο, αλλά ταυτόχρονα και ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμιο πρωταθλήματα. Είμαι υπερήφανος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Το πιο σημαντικό βήμα ήταν ότι νικήσαμε.

Ήταν μια εβδομάδα που τελείωσε αυτό το κεφάλιο (σ.σ. με τη Γιουνάιτεντ). Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Ξεκινήσαμε ιδανικά, νικήσαμε. Βοήθησα την ομάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ