Μουντιάλ 2022: Ο Γκάκπο συνεχίζει τον «χαβά» του!

Μουντιάλ 2022: Ο Γκάκπο συνεχίζει τον «χαβά» του!

Ο Γκάκπο με το γκολ που πέτυχε εναντίον του Εκουαδόρ έθεσε ένα ρεκόρ και συνέχισε το σερί που «τρέχει», με συμμετοχή σε γκολ και ασίστ σε 28 παιχνίδια.

Ο Γκάκπο συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, όντας ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες στην Ευρώπη. Ο άσος της Αϊντχόφεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην εθνική Ολλανδίας και με το γκολ που πέτυχε εναντίον του Εκουαδόρ, το στατιστικό που έχει μέχρι στιγμής είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ο Γκάκπο από την αρχή της χρονιάς μέχρι το σημερινό ματς, σε 28 εμφανίσεις με σύλλογο και εθνική, έχει αναμιχθεί σε 34 γκολ, σκοράροντας 16 φορές και δίνοντας 18 ασίστ. Το όνομα του Ολλανδού είναι ήδη περιζήτητο ανάμεσα στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, με τη Λίβερπουλ να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της ενώ το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φερόταν κοντά στο να τον κλείσει

Διαβάστε επίσης: Ολλανδία – Εκουαδόρ 1-1: Έλαμψε το Εκουαδόρ αλλά… πέρασε η Ολλανδία (vids)

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως ο Γκάκπο έγινε μόλις ο δεύτερος Ολλανδός που σκοράρει σε δύο συνεχόμενα ματς Μουντιάλ (εναντίον της Σενεγάλης και του Εκουαδόρ). Ο πρώτος είναι ο Ντεπάι το 2014 (εναντίον της Αυστραλίας και της Χιλής στους ομίλους).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ