Μέσι – Ρονάλντο: Μέχρι τέλους… (pics, vids)

Μέσι – Ρονάλντο: Μέχρι τέλους… (pics, vids)

Ο ένας γράφει ιστορία με τα γκολ, ο άλλος με τις ασίστ, στο «Last dance» τους στο Κατάρ. Οι δύο GOATs θα το... πάνε μαζί μέχρι τέλους!

Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που στο φετινό Μουντιάλ δίνουν τις τελευταίες τους παραστάσεις. Λεβαντόφσκι, Τιάγκο Σίλβα, Σουάρες, Καβάνι, Μόντριτς είναι μερικά από τα πιο «δυνατά» ονόματα που στο Κατάρ θα… χορέψουν για τελευταία φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση με τις εθνικές τους ομάδες.

Δύο ωστόσο ξεχωρίζουν. Δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ξεχωριστό μονοπάτι, δηλαδή. Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Δύο ποδοσφαιριστές που από μόνοι τους μπαίνουν σε μια άλλη, εντελώς διαφορετική κουβέντα.

Διαβάστε επίσης: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του 15χρονου Φερνάντες στον Μέσι (pics, vids)

Όχι ότι οι προηγούμενοι είναι… κακοί. Ωστόσο, τα όσα έχουν καταφέρει αυτά τα δύο «τέρατα» τα τελευταία 15+ χρόνια, είναι εκτός λογικής. Και… αναγκαστικά μπαίνουν σε ένα δικό τους, ξεχωριστό μονοπάτι και story.

Το «Last dance» των δύο κορυφαίων του 21ου αιώνα θέλει έναν δικό του ειδικό χώρο. Ο ένας στα 37 του, με το περιβραχιόνιο της χώρας του και με ένα όνειρο… τρελό να οδηγήσει την Πορτογαλία στην κορυφή του πλανήτη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο άλλος στα 35 του, με στόχο να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, φορώντας επίσης το περιβραχιόνιο. Να οδηγήσει την Αργεντινή στη Γη της Επαγγελίας για πρώτη φορά μετά τον Ντιέγκο και να τοποθετήσει τη λέξη… D10S στο όνομα του για πάντα.

Οι πιθανότητες και για τους δύο δεν είναι στα αλήθεια τόσο μεγάλες. Υπάρχουν ομάδες που μοιάζουν πιο έτοιμος και πιο ποιοτικές αυτή τη στιγμή. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να ξεγράψει κάποιος την Αργεντινή και την Πορτογαλία. Κυρίως λόγω των δύο «θρύλων».

Το βράδυ της Παρασκευής ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε τη δική του ιστορία. Ένα ακόμα «μυθικό» ρεκόρ δίπλα στο τεράστιο όνομα του. Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ. Ούτε ο Πελέ, ούτε ο Μαραντόνα, ούτε κανένας άλλος, δεν τα είχε καταφέρει πριν από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Το βράδυ του Σαββάτου, ήταν η σειρά του Λιονέλ Μέσι να γράψει τη δική του ιστορία. Σχεδόν 24 ώρες μετά τον Ρονάλντο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατάφερε να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που «σερβίρει» σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ. Ποτέ κανείς στο παρελθόν δεν είχε από μια ασίστ σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις Μουντιάλ, με τον Μέσι να γίνεται ο πρώτος.

Ακόμα και στα… τελευταία τους πρωταγωνιστούν. Έχοντας καταφέρει τα πάντα, Μέσι και Ρονάλντο εξακολουθούν να σπάνε ρεκόρ και να γράφουν σελίδες σε αυτή τη μεγάλη ιστορία, πηγαίνοντας χέρι-χέρι στο «Last dance» του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ