ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ – ΓΚΑΝΑ Live Streaming

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ – ΓΚΑΝΑ Live Streaming

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ - ΓΚΑΝΑ Live Streaming

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ – ΓΚΑΝΑ Live Streaming: Η Νότιος Κορέα μπόρεσε να αποσπάσει ισοπαλία από την Ουρουγουάη (0-0), στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2022. Δεν είχε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, αφού η αντίπαλος κράτησε μπάλα. Μοιρασμένη η αναμέτρηση, όμως η Νότιος Κορέα ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, έχοντας κλασικότατες ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ. Ξεκίνησε με βαθμό την πορεία της στα γήπεδα του Κατάρ, ενώ τις δύο επόμενες αγωνιστικές, μαζί δηλαδή με αυτό το παιχνίδι, αντιμετωπίζει Γκάνα και Πορτογαλία. Αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση από τον όμιλο, θέλει νίκη σήμερα.

 

Νότιος Κορέα – Γκάνα: Η ανάλυση του αγώνα

 

Η Γκάνα την πάτησε από την Πορτογαλία, στο πρώτο παιχνίδι της, στο φετινό τουρνουά. Πάλεψε με ό,τι δυνάμεις είχε αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 2-3 από την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί η ομάδα να εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και να έφτασε σε δύο γκολ με τους Αγιού και Μπουκαρί, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα απέναντι στο φαβορί του ομίλου. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, δίνει κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Νότιο Κορέα, σήμερα, με στόχο τη νίκη, που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη για πρόκριση.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Νότιο Κορέα και Γκάνα είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 της Δευτέρας.

 

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ – ΓΚΑΝΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ