Εγκώμια για Ζίβκοβιτς από την Daily Mail

Εγκώμια για Ζίβκοβιτς από την Daily Mail

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές για την εθνική Σερβίας στην ισοπαλία της ομάδας του με το Καμερούν, λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια από την Daily Mail.

Στο πιο τρελό παιχνίδι του Μουντιάλ μέχρι στιγμής, Σερβία και Καμερούν ήρθαν ισόπαλοι με 3-3. Παρά το γεγονός ότι οι Σέρβοι προηγήθηκαν με 3-1, οι Αφρικανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ήταν από τους κορυφαίους για την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα στη βαθμολογία την οποία έβαλε η αγγλική Daily Mail σε όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση, ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου», έλαβε μεγαλύτερο βαθμό από αστέρες της χώρας του όπως ο Τάντιτς και ο Μίτροβιτς.

Διαβάστε επίσης: Στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό οπαδών του Άρη από τα ΜΑΤ στο Περιστέρι

Συγκεκριμένα, ο Ζίβκοβιτς ήταν ο μοναδικός που είχε οκτώ στον σχετικό πίνακα βαθμολόγησης, ενώ στο σχόλιο που τον συνόδευσε αναφέρεται:

«Τι μέρα για τον Ζίβκοβιτς. Ήταν εξαιρετικός στην κατοχή της μπάλας, προκαλούσε συνεχές χάος από την δεξιά πλευρά και συνεργάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ