Στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό οπαδών του Άρη από τα ΜΑΤ στο Περιστέρι

Στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό οπαδών του Άρη από τα ΜΑΤ στο Περιστέρι

Όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στα χέρια της εισαγγελίας βρίσκεται η δικογραφία για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι με την επίθεση των ΜΑΤ στους οπαδούς του Άρη.

Τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση που δέχθηκαν από τα ΜΑΤ στο Περιστέρι οι οπαδοί του Άρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή και ζήτησε να μάθει την πορεία των ερευνών γύρω από την υπόθεση.

Αν έχουν τιμωρηθεί οι υπεύθυνοι για την αναίτια αυτή επίθεση, η σκληρότητα της οποίας αποτυπώθηκε μέσα από βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media.

Διαβάστε επίσης: Τρελαίνει κόσμο ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ στο Μουντιάλ – Παγκόσμια αποθέωση για το αστέρι του Ολυμπιακού – «Διέλυσε» τη στατιστική (pics+vids)

Απαντώντας στην επερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ισχυρίστηκε ότι λήφθηκαν ένορκες καταθέσεις πέραν του οπτικού υλικού που συγκέντρωσε η υποδιεύθυνση της Αθλητικής Βίας καθώς επίσης και ότι στις 16 Νοεμβρίου διαβιβάστηκε η δικογραφία στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου και βρίσκεται έως σήμερα.

Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι οι αρμόδιες αρχές κινήθηκαν άμεσα δίχως την παραμικρή συγκάλυψη καθώς επίσης και ότι πλέον είναι στο χέρι του εισαγγελέα να προχωρήσει σε ποινικές διώξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ