Βραζιλία: Χωρίς Άλεξ Σάντρο κόντρα στο Καμερούν

Βραζιλία: Χωρίς Άλεξ Σάντρο κόντρα στο Καμερούν

Μετά τους Νεϊμάρ και Ντανίλο, η Βραζιλία θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Άλεξ Σάντρο για το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ, κόντρα στο Καμερούν.

Η Βραζιλία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ελβετίας χάρη στο γκολ του Κασεμίρο και να πάρει τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στη νόκ-άουτ φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο, Τίτε, ωστόσο είδε ακόμα έναν σημαντικό παίκτη να προστίθεται στη λίστα με τους τραυματίες.

Ο λόγος για τον μπακ της Γιουβέντους, Άλεξ Σάντρο, ο οποίος στην αναμέτρηση κόντρα στους Ελβετούς, τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε από τον Τέγιες στο 86ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή-καταπέλτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Ο Σάντρο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία αποκάλυψε πρόβλημα στον μηρό του δεξιού ποδιού, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στον όμιλο, απέναντι στο Καμερούν.

Θυμίζουμε πως στο στρατόπεδο της Βραζιλία υπάρχει ήδη προβληματισμός για τους τραυματίες Ντανίλο και φυσικά Νεϊμάρ, οι οποίοι έχασαν τον αγώνα με την Ελβετία και αναμένεται να επιστρέψουν στη φάση των νοκ-άουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ