Φραπάρ: «Γνωρίζουμε την πίεση – Θα είμαστε έτοιμες»

Φραπάρ: «Γνωρίζουμε την πίεση – Θα είμαστε έτοιμες»

Η Στεφανί Φραπάρ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει σε αγώνα Μουντιάλ, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τη Γερμανία.

Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τη Γερμανία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ και θα γράψει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ θα έχει για βοηθούς της, τις Νέουζα Μπακ και Κάρεν Ντίαζ.

Η Φραπάρ, λίγες ώρες πριν την κορυφαία στιγμή της καριέρας της δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Γιατί όλοι συζητούν για τον Εμπουκού: Ο Ολυμπιακός και οι Γερμανοί που μπήκαν στο «παιχνίδι» (vids)

«Ξέρουμε ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για τις γυναίκες, όμως πιστεύω ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ευκαιρία για να τις βοηθήσουμε. Γνωρίζουμε την πίεση, αλλά νομίζω ότι δεν θα αλλάξουμε τους εαυτούς μας, θα είμαστε ήρεμες και συγκεντρωμένες.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα ΜΜΕ, συγκέντρωση μόνο στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες, ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά έχουμε εμπειρία. Έκανα πολλά παιχνίδια υψηλής σημασίας, οπότε με όλη αυτή την εμπειρία θα είμαι έτοιμη για τους αγώνες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ