Γιατί όλοι συζητούν για τον Εμπουκού: Ο Ολυμπιακός και οι Γερμανοί που μπήκαν στο «παιχνίδι» (vids)

Γιατί όλοι συζητούν για τον Εμπουκού: Ο Ολυμπιακός και οι Γερμανοί που μπήκαν στο «παιχνίδι» (vids)

Γρήγορος, δυνατός και ικανός στο ένας εναντίον ενός. Ο Ναθαναέλ Εμπουκού που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ένα σύγχρονο εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σε ρυθμούς επιστροφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται Ισπανία για τη μίνι προετοιμασίας εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες τους να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε οι Πειραιώτες να κάνουν το επιθυμητό restart στη σεζόν.

Ο Ισπανός κόουτς ωστόσο έχει «κυκλώσει» τις θέσεις που θέλει να αναβαθμίσει. Και φυσικά τα «φτερά» είναι ψηλά στην ιεραρχία του Μίτσελ εν όψει και του μεταγραφικού παζαριού του Γενάρη, καθώς οι Ερυθρόλευκοι χρειάζονται έναν ακραίο επιθετικό που θα έχει τη δυνατότητα να «μπουκάρει» στα αντίπαλα καρέ με ταχύτητα και δύναμη.

Διαβάστε επίσης: Αναντολού Εφές: Έτοιμη για μεγάλη «μάχη» στην Πόλη

Σύμφωνα με το «footmercato», ο Ολυμπιακός έχει μπει και πάλι γερά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ναθαναέλ Εμπουκού, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεμς. Ο 20χρονος Γάλλος αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά και ως δεκάρι και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή νεαρού σε ηλικία (16/03/2002), που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πρόκειται για ένα όνομα το οποίο είναι γνωστό στην ερυθρόλευκη ατζέντα. Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του και το καλοκαίρι, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, και σύμφωνα με τους Γάλλος κινείται δυναμικά για να τον κάνει δικό του και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε μία λίστα αρκετών ομάδων που ενδιαφέρονται για τον νεαρό εξτρέμ που έχει στοιχεία τα οποία μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τους Πειραιώτες, ο Γάλλος εξτρέμ φέρεται να βρίσκεται στα «ραντάρ» των Σάλκε και Κολωνία, οι οποίες μάλιστα ετοιμάζουν και επίσημες κρούσεις για την περίπτωση του.

Ο Εμπουκού πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στα 20 του χρόνια έχει 82 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ με τη γαλλική ομάδα. Το συμβόλαιο του με τους Γάλλους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, με τις επαφές για ανανέωση να έχουν «παγώσει» εδώ και καιρό. Αυτό μάλιστα φαίνεται πως του έχουν προκαλέσει πρόβλημα φέτος, καθώς μετράει μόλις 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο 20χρονος διαθέτει ακριβώς τα στοιχεία ενός σύγχρονου εξτρέμ. Πολύ γρήγορος, εκρηκτικός, με καλά τελειώματα και «κοψίματα» προς τα μέσα. Η ταχύτητα και η έντονη εκρηκτικότητα πουθ διαθέτει είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους ακραίους επιθετικούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί μόνιμο στέλεχος όλων των «μικρών» εθνικών ομάδων της Γαλλίας, από Κ15 έως και την Ολυμπιακή ομάδα που συμμετείχε στου Ολυμπιακούς του Τόκιο!

Το σίγουρο είναι πως η περίπτωση του Εμπουκού δεν είναι καθόλου εύκολη, από όλες τις απόψεις  καθώς ο Γάλλος περιμένει προτάσεις από την Bundesliga, με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος τη δεδομένη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ