«Κατακεραύνωσε» την εθνική ομάδα ο γερμανικός Τύπος: «ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ»

«Κατακεραύνωσε» την εθνική ομάδα ο γερμανικός Τύπος: «ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο γερμανικός Τύπος μετά το κάζο του αποκλεισμού της εθνικής ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά από την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρά την νίκη απέναντι στην Κόστα Ρίκα με 4-2 την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ στο Κατάρ, η Γερμανία αποκλείστηκε και πάλι όπως και το 2018  από την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού τερμάτισε τρίτη στον όμιλο πίσω από Ισπανία και Ιαπωνία.

Όπως ήταν φυσικό το κάζο αυτό έγινε πρώτο θέμα σε όλη την Γερμανία  με τον Τύπο της χώρας  να «κράζει» την εθνική ομάδα για την νέα αποτυχία.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Τεόντοσιτς

Η Bild γράφει: «Το τέλος ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού έθνους. Μετά το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία πιστεύαμε ότι δεν μπορεί να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Από σήμερα ξέρουμε ότι μπορεί: Γίνεται και χειρότερο. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ».

Το Spiegel αναφέρει: «Λίγα χιλιοστά αλλά στην πραγματικότητα μίλα μακριά από το να είμαστε στους καλύτερους του κόσμου. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ήταν η τυχερή νίκη της Κόστα Ρίκα κόντρα στην Ιαπωνία που έδωσε το δικαίωμα στην Γερμανία να πιστεύει ότι μπορεί να περάσει στους 16 στην τελευταία αγωνιστική»

Η Zeit έχει ως τίτλο: «Ξανά εκτός κιόλας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ