Η ώρα των νοκ άουτ έφτασε: Κρίνονται τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Η ώρα των νοκ άουτ έφτασε: Κρίνονται τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Αφού ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων, το Μουντιάλ μπαίνει πλέον στο... κυρίως γεύμα.

Και τώρα τα νοκ άουτ! Η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε. Το πρώτο σκέλος του Μουντιάλ του Κατάρ αποδείχθηκε τρομερό, καθώς οι εκπλήξεις έγιναν, με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμα πιο «τρελή» και τη δράση να συνεχίζεται χωρίς σταματημό.

Λίγες μόλις ώρες μετά την οριστική ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, σειρά παίρνουν επιτέλους τα νοκ άουτ. Δύο ματς, δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Λέικερς 129-133: Επική ματσάρα στο Μιλγουόκι με νικητές τους Λέικερς

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, αλλά και της φάσης των «16», αυτό ανάμεσα σε Ολλανδία και ΗΠΑ (17:00). Οι «Οράνιε» κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο τους, εξασφαλίζοντας έτσι το «καλό» εισιτήριο για τα νοκ άουτ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ δεν εντυπωσίασε στους ομίλους, ωστόσο έκανε το καθήκον της, έχοντας τον Γκάκπο σε ρόλο πρωταγωνιστή, καθώς ο επιθετικός της PSV σκόραρε και στα τρία παιχνίδια. Απέναντι της, οι ΗΠΑ.

Η Team USA ανταπεξήλθε στις προσδοκίες και κατάφερε να ακολουθήσει την Αγγλία στα νοκ άουτ, επικρατώντας στον κρίσιμο τελευταίο αγώνα του Ιράν με 1-0 χάρη στον Κρίστιαν Πούλισικ. Ο επιθετικός της Τσέλσι μάλιστα, αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», καθώς όπως έγινε γνωστό ξεπέρασε το πρόβλημα το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει αμέσως μετά το γκολ του.

Το βράδυ είναι η σειρά του Λιονέλ Μέσι. Η Αργεντινή κατάφερε τελικά να προκριθεί και να δώσει συνέχεια στο όνειρο, τερματίζοντας μάλιστα πρώτη στον όμιλο της. Η «Αλμπισελέστε» έκανε το καθήκον της απέναντι στους Πολωνούς και έτσι προκρίθηκε με το καλό εισιτήριο στα χέρια της, γλιτώνοντας τους Γάλλους.

Απέναντι στον Μέσι και την παρέα του θα βρεθεί η Αυστραλία η οποία είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Μουντιάλ. Τα «καγκουρό» επικράτησαν της Δανίας με 1-0 στην 3η αγωνιστική των ομίλων και ακολούθησαν τη Γαλλία στα νοκ άουτ.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του 2006 που η Αυστραλία περνάει από τη φάση των ομίλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ολλανδία – ΗΠΑ 17:00
Αργεντινή – Αυστραλία 21:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ