Σουάρες: «Περήφανος που είμαι Ουρουγουανός, παρ’ ότι δεν μας σέβονται»

Σουάρες: «Περήφανος που είμαι Ουρουγουανός, παρ’ ότι δεν μας σέβονται»

Ο Λουίς Σουάρες έκανε μία ανάρτηση στα social media μέσα από το οποίο δήλωσε περήφανος για την ομάδα του, παρ' όλο που εκείνη δεν έχει το σεβασμό που πρέπει, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία στο Μουντιάλ.

Η Ουρουγουάη αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ του Κατάρ, παρά το γεγονός ότι την τελευταία αγωνιστική νίκησε την Γκάνα με 2-0, μιας και την ίδια ώρα η Νότια Κορέα επικράτησε της Πορτογαλίας με 2-1 και πήρε εκείνη την πρόκριση στην ισοβαθμία. Ο Λουίς Σουάρες ήταν το πρόσωπο που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα μετά το φινάλε της αναμέτρησης ξεσπώντας σε κλάματα για τον αποκλεισμό της χώρας του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε μία ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρει πως παρά το γεγονός πως τον στενοχωρεί πολύ ο αποκλεισμός, είναι περήφανος για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, ενώ άφησε και αιχμές κατά της διαιτησία και της FIFA, στο πλαίσιο των γενικότερων παραπόνων που έχουν οι Λατινοαμερικάνοι σχετικά με συγκεκριμένες φάσεις που τους αδίκησαν στη φάση των ομίλων.

Διαβάστε επίσης: Η ενεργοποίηση της οψιόν του Ρέτσου στις 03/11, το συμβόλαιο έως το 2025, η οφειλή της Βερόνα και η Γκλάντμπαχ

Η ανάρτηση του Σουάρες:

«Το να λες αντίο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μ’ αυτό τον τρόπο πονάει πολύ, αλλά έχουμε στο μυαλό μας πως δώσαμε τα πάντα για την χώρα μας. Είμαι υπερήφανος που είμαι Ουρουγουανός ακόμη κι αυτοί δεν μας σέβονται. Ευχαριστώ κάθε έναν από τους Ουρουγουανούς που μας υποστήριξαν σε κάθε μέρος του κόσμου».

Επιπλέον ο 36χρονος φορ παραχώρησε δηλώσεις στο «Telecode», λέγοντας:

«Εμείς ζητήσαμε πέναλτι στον Έντι, επειδή ο αμυντικός του έκοψε την κούρσα, μετά ένα άλλο στον Νούνιες που ήταν επίσης πολύ καθαρό… Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά σε κάθε Μουντιάλ, υπάρχουν απίθανες αποφάσεις για πέναλτι. Η FIFA πρέπει τουλάχιστον να τα εξηγήσουν αυτά με καλύτερο τρόπο…

Στο τέλος του αγώνα, ήθελα να φιλήσω την γυναίκα και τα παιδιά μου και οι άνθρωποι της FIFA παρενέβησαν και μου είπε ότι δεν μπορούσα ενώ την άλλη μέρα ένας Γάλλος παίκτης έκανε το ίδιο πράγμα… Αναρωτιέστε γιατί πάντα κυνηγούν την Ουρουγουάη; Φαίνεται πως η Ουρουγουάη θα έπρεπε να έχει άλλο ειδικός βάρος στα media για να μπορώ να φιλήσω τα παιδιά μου… Τέλος πάντων, αυτή είναι η FIFA»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ