ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming: Το αυτονόητο έκανε η Γαλλία στον όμιλό της και προκρίθηκε ως πρώτη, έστω και αν ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική από την Τυνησία με 1-0 (είχε ακυρωθέν γκολ ο Γκριεζμάν στο φινάλε). Στην τελική, δεν έγινε και κάτι, πρώτη βγήκε. Ίσα-ίσα που μπορεί να της κάνει καλό αυτό το αποτέλεσμα, υπό την έννοια να είναι περισσότερο προσεκτική στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Πολωνία. Τον πρώτο λόγο έχει, αλλά αυτό καλείται να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Νίκησε 4-1 στην πρεμιέρα την Αυστραλία, 2-1 τη Δανία και όπως προαναφέραμε έχασε 1-0 από την Τυνησία.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια (4-2 την Κροατία στον τελικό του 2018) έχει υψηλές βλέψεις και στο Κατάρ και δίνεται από την αρχή μέσα στα φαβορί για το τρόπαιο, έστω και αν «πληγώθηκε» πολύ με τις απουσίες, με τελευταίες αυτές του Λούκας Ερναντέζ (στην πρεμιέρα) και του Καρίμ Μπενζεμά (λίγες μέρες πριν την έναρξη).

Γαλλία – Πολωνία: Η ανάλυση του αγώνα

Η Πολωνία πέρασε ως 2η από τον 3ο όμιλο, αν και ήταν ελαφρώς το αουτσάιντερ σε σύγκριση με το Μεξικό. Συγκέντρωσε 4 βαθμούς έχοντας φέρει 0-0 με το Μεξικό στην πρεμιέρα (όπου είχε χαμένο πέναλτι), τη νίκη με 2-0 επί της Σαουδικής Αραβίας και την ήττα με 2-0 από την Αργεντινή. Μάλιστα, σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν καλή και επέλεξε απλώς να μη δεχτεί πολλά γκολ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Αουτσάιντερ, μεγάλο κιόλας, είναι εδώ και καλείται να το παλέψει όσο μπορεί απέναντι στους «τρικολόρ».

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Γαλλία και Πολωνία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Κυριακής.

ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ