Αγγλία – Σενεγάλη 3-0: Στο… ρελαντί στα προημιτελικά

Αγγλία – Σενεγάλη 3-0: Στο… ρελαντί στα προημιτελικά

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Αγγλία επιβλήθηκε με σκορ 3-0 της Σενεγάλης, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Άνετη και… ωραία η Αγγλία πήρε την πρόκριση για τη φάση των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλου του Κατάρ, επικρατώντας της Σενεγάλης με σκορ 3-0, και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στις κορυφαίες τέσσερις ομάδες του τουρνουά απέναντι στη Γαλλία.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάνοντας ένα καλό τελευταίο τέταρτο στο πρώτο μέρος όπου σημείωσε δύο γκολ, ενώ είχε και καλό ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο που κλείδωσε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς πολλές φάσεις, με τη Σενεγάλη να περιμένει πίσω την στιγμή της να χτυπήσει στην κόντρα, ωστόσο η Αγγλία δεν μπορούσε να δημιουργήσει σωστά και να γίνει όσο απειλητική θα ήθελε. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Ντία βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, με τον Πίκφορντ όμως να λέει εντυπωσιακά «όχι».

Στο 38′ τα «τρία λιοντάρια» ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Τζόρνταν Χέντερσον να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική πάσα του Μπέλινγκχαμ και να κάνει το 1-0. Ο Κέιν απείλησε στη συνέχεια, και εν τέλει μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από τρομερή αντεπίθεση και συνδυασμό τριών παικτών κάνοντας το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκίνησαν καλά στο δεύτερο μέρος, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχουν και τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Άγγλοι βγήκαν μπροστά, ο Φόντεν πήρε την μπάλα από αριστερά, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μπουκάγιο Σάκα έγραψε με ωραίο πλασέ το 3-0. Οι Σενεγαλέζοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, οι Άγγλοι κρατούσαν με άνεση αυτό το μεγάλο προβάδισμα και έτσι τα «τρία λιοντάρια» έφτασαν στη νίκη και την πρόκριση όπου θα τα παίξουν όλα για όλα κόντρα στη Γαλλία.

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς (76’ Ντάιερ), Μπέλινγκχαμ (76’ Μάουντ), Ράις, Χέντερσον (82’ Φίλιπς), Φόντεν (65’ Γκρίλις), Σάκα (65’ Ράσφορντ), Κέιν

ΣΕΝΕΓΑΛΗ (Αλιού Σισέ): Ε.Μεντί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Σαμπαλί, Τζέικομπς (84′ Μπαλό Τουρέ), Ν.Μεντί, Σις (46’ Ντιένγκ), Ι.Εντιαγέ (46’ Π.Γκέιγ), Ντιατά (46’ Π.Σαρ), Σαρ, Ντία (71’ Ντιεντιού)







Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ