Μοράτα: «Αν το πάρει η Ισπανία, θα πάω το Χρυσό Παπούτσι στον Εμπαπέ με ποδήλατο»

Μοράτα: «Αν το πάρει η Ισπανία, θα πάω το Χρυσό Παπούτσι στον Εμπαπέ με ποδήλατο»

Ο Άλβαρο Μοράτα όπως δήλωσε δεν τον ενδιαφέρει το Χρυσό Παπούτσι αρκεί η Ισπανία να κατακτήσει το Μουντιάλ.

Η Ισπανία συνεχίζει στο Μουντιάλ και αύριο δίνει τη μάχη της στη φάση των 16 κόντρα στην έκπληξη της διοργάνωσης που ακούει στο όνομα Μαρόκο.

Ο Άλβαρο Μοράτα σε δηλώσεις του θέλησε να τονίσει ότι θα κάνει τα πάντα ώστε η χώρα του να κατακτήσει το τρόπαιο ενώ αν συμβεί θα στείλει το Χρυσό Παπούτσι στο Εμπαπέ με το ποδήλατο.

Διαβάστε επίσης: Η… ιδιαίτερη ανάρτηση του Μαρσέλο (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αν χρειαστεί, μπορώ να μάθω σε όλους τους συμπαίκτες μου πώς να παίζουν τον τερματοφύλακα. Η ευθύνη είναι όλων μας και κανείς δεν θα θυμάται τίποτα αν δεν τα καταφέρουμε. Θα πήγαινα με ποδήλατο το Χρυσό Παπούτσι στη Γαλλία με αντάλλαγμα να γίνει η Ισπανία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια».

«Τι να πω για τον Μέσι. Όποιον από τη γενιά μου κι αν ρωτήσετε για τον Μέσι ή τον Κριστιάνο, θα σας πουν ότι είναι καταπληκτικοί. Προσωπικά μου αρέσει επίσης, ο Νεϊμάρ γιατί σε κάνει να απολαμβάνεις να τον βλέπεις να παίζει.

Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο θα σταματήσει αυτό που κάνει για να δει τον Μέσι, τον Κριστιάνο ή τον Νεϊμάρ να παίζουν. Ας ελπίσουμε ότι αν διασταυρωθούμε μαζί τους να μην είναι στη μέρα τους.

Προσωπικά, θα ήμουν χαρούμενος αν ο Κριστιάνο κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί έκανε μια απίστευτη καριέρα. Και δεν θα στεναχωριόμουν αν το κερδίσουν οι άλλοι δύο, είναι επίσης, σπουδαίοι παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ