Η μεγάλη ώρα της Βραζιλίας και ο Χουάνγκ

Η μεγάλη ώρα της Βραζιλίας και ο Χουάνγκ

Δύο ακόμα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κρίνονται σήμερα στο Κατάρ.

Το μισό παζλ των προημιτελικών ολοκληρώθηκε χθες, με τις προκρίσεις των φαβορί. Γαλλία και Αγγλία έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε Πολωνία και Σενεγάλη, «κλειδώνοντας» έτσι το μεγάλο μεταξύ τους ραντεβού για τη φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σήμερα παίρνουν σειρά δύο ακόμα αναμετρήσεις. Ιαπωνία και Κροατία ανοίγουν το πρόγραμμα (17:00) σε ένα παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Οι Ιάπωνες έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, καθώς όχι μόνο άφησαν τους Γερμανούς εκτός διοργάνωσης, αλλά επικράτησαν των Ισπανών και προκρίθηκαν στα νοκ άουτ ως πρώτοι.

Διαβάστε επίσης: Κίλιαν Εμπαπέ: Man on a mission (pics, vids)

Απέναντι τους οι Κροάτες. Μια έμπειρη ομάδα, η οποία στο τελευταίο Μουντιάλ έφτασε μέχρι τον τελικό. Η ομάδα του Λούκα Μόντριτς ξέρει πως να το… κάνει και για αυτό έχει έναν παραπάνω λόγο στο σημερινό παιχνίδι…

Το βράδυ (21:00), Βραζιλία και Νότια Κορέα αναμετριούνται σε ένα παιχνίδι, το οποίο κανείς δεν περίμενε ότι θα διεξαχθεί πριν από μερικά 24ωρα. Η Νότια Κορέα του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κατάφερε να προκριθεί με νίκη κόντρα στους Πορτογάλους στο φινάλε, αφήνοντας εκτός την Ουρουγουάη του Λουίς Σουάρες.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάνει μάγια σε αυτό το Μουντιάλ και βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της χώρας του, η οποία απόψε έχει πάρα πολύ δύσκολη δοκιμασία. Απέναντι της η Βραζιλία, το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση.

Η «Σελεσάο» πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της, στοχεύοντας μονάχα στην κατάκτηση. Ο Τίτε μάλιστα θα έχει στη διάθεση του και τον Νεϊμάρ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και θα ενισχύσει την ομάδα του σε αυτό το «ταξίδι» προς τη Γη της Επαγγελίας, θέλοντας να κατακτήσει το τρόπαιο μετά την αποτυχημένη προσπάθεια στη Ρωσία, όπου η Βραζιλία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ιαπωνία – Κροατία (17:00)
Βραζιλία – Νότια Κορέα (21:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ