ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live Streaming

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live Streaming

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live Streaming

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live Streaming: Η Βραζιλία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Με δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια, έφτασε τους έξι βαθμούς και έτσι κλείδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μαζί με την πρωτιά στον όμιλο. Στην πρεμιέρα, νίκησε τη Σερβία με 2-0, πριν επικρατήσει και της Ελβετίας με γκολ του Κασεμίρο στο τέλος (1-0).

Την τελευταία αγωνιστική γνώρισε απώλεια -χωρίς κόστος- από το Καμερούν (0-1), ένα αποτέλεσμα που δεν γινόταν να αλλάξει τίποτα. Έτσι, οι Βραζιλιάνοι, χωρίς τον Νεϊμάρ στη σύνθεσή τους έφτασαν σε πρόκριση στη φάση των «16». Με τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να προφυλάσσεται για δύο αγώνες και να επιστρέφει απόψε, η Βραζιλία έχει ως στόχο την πρόκριση. Μετά, αν φτάσει, στα προημιτελικά, θα βρει απέναντί της, τον νικητή του ζευγαριού Ιαπωνία – Κροατία.

Βραζιλία – Νότιος Κορέα: Η ανάλυση του αγώνα

Η Νότιος Κορέα πήρε την πρόκριση ως 2η από τον όμιλό της, νικώντας με 2-1 (με ανατροπή) την Πορτογαλία την τελευταία αγωνιστική. Νωρίτερα, είχε αναδειχθεί ισόπαλη με την Ουρουγουάη (0-0), γνωρίζοντας απώλεια στο επόμενο παιχνίδι (2-3) από την Γκάνα. Μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 0-1 από την Πορτογαλία, όμως με γκολ στο πρώτο μέρος, έφτασε στην ισοφάριση. Στις καθυστερήσεις έφτασε στο 201 και έτσι με την Ουρουγουάη να κερδίζει με 2-0 την Γκάνα, πήρε την πρόκριση λόγω καλύτερης επίθεσης, αφού στη διαφορά τερμάτων ήταν επίσης ισόβαθμές. Απέναντι στη Βραζιλία γνωρίζει πως είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά θα δώσει σκληρή μάχη.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Βραζιλία και Νότιο Κορέα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Δευτέρας.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Bραζιλία – Νότιος Κορέα στις 21:00

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ