Συγκλονίζει ο Πελέ μέσα από το νοσοκομείο: «Θέλω να σας εμπνεύσω, καλή τύχη στη Βραζιλία μας»

Συγκλονίζει ο Πελέ μέσα από το νοσοκομείο: «Θέλω να σας εμπνεύσω, καλή τύχη στη Βραζιλία μας»

Ο θρυλικός Πελέ με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε το μήνυμα του για το αποψινό (5/12, 21:00) ματς της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα.

Ο θρύλος της Βραζιλίας, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Πελέ εισήχθη την προηγούμενη Τρίτη στο νοσοκομείο, συνεχίζοντας τη θεραπεία του για την καταπολέμηση του καρκίνου στο παχύ έντερο, όμως το μυαλό του βρίσκεται και στην αγαπημένη του Βραζιλία.

Μάλιστα ο άλλοτε ηγέτης της Σελεσάο, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media για την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση της πατρίδας του κόντρα στην Νότια Κορέα για την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: Η «έκρηξη» του Χουάνγκ και τα 20.000.000 €

Η ανάρτηση του Πελέ:

«Το 1958, στη Σουηδία, περπατούσα στους δρόμους και σκεφτόμουν να εκπληρώσω την υπόσχεση που είχα δώσει στον πατέρα μου. Ξέρω ότι πολλές από τις εθνικές ομάδες έδωσαν παρόμοιες υποσχέσεις και αναζητούν επίσης το πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλω να σας εμπνεύσω, φίλοι μου. Θα δω το παιχνίδι από εδώ στο νοσοκομείο και θα στηρίζω τον καθένα από εσάς. Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι. Καλή τύχη στη Βραζιλία μας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ