Με Dj τον Σισέ το πιο ακριβό πάρτι τη βραδιά του τελικού στο Κατάρ

Με Dj τον Σισέ το πιο ακριβό πάρτι τη βραδιά του τελικού στο Κατάρ

Πρόσκληση 32.000 ευρώ σε όποιον θέλει να πάει στο πάρτι με Dj τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Με Dj -μεταξύ άλλων- τον Τζιμπρίλ Σισέ, έχει προγραμματιστεί το πιο ακριβό πάρτι στο Κατάρ, τη βραδιά του τελικού (18/12) του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα γίνει στο ξενοδοχείο «Le Royal Meridien», στη Ντόχα, το οποίο, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας «O’Globo», προσφέρει πακέτα για VIP σουίτες για έως και 15 άτομα, με δωρεάν ποτά, φαγητό και μουσικές παραστάσεις. Όλα αυτά για όποιον μπορεί και θέλει να πληρώσει 32.000 ευρώ!

Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν από τις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και το πάρτι θα διαρκέσει μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Όσοι βρίσκονται εκεί, θα μπορούν να δουν τον Αμερικανό Dj και μουσικό παραγωγό Τζάτζι Τζεφ, τους «Le Twins», ένα μουσικό δίδυμο ντίσκο, αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ, γνωστό ως DJ με το όνομα Τσέμπα (Tcheba).

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Εκδικάστηκε η υπόθεση Μήτογλου – Πότε βγαίνει η απόφαση

«Ο πληθωρικός Γάλλος επενδύει στο πάθος του για τη μουσική, ταξιδεύοντας στον κόσμο ως Dj», αναφέρει μια διαφήμιση του ξενοδοχείου. Όπως έκανε γνωστό το ξενοδοχείο σε σχετική του ανακοίνωση, το «πιο αποκλειστικό πάρτι στο Κατάρ στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο», θα είναι γεμάτο με διασημότητες και VIP καλεσμένους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ