«Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παίζει με ενέσεις»

«Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παίζει με ενέσεις»

Την αποκάλυψη πως ο επιθετικός της εθνικής Αργεντινής, Λαουτάρο Μαρτίνες, αγωνίζεται στο Μουντιάλ του Κατάρ έχοντας κάνει παυσίπονες ενέσεις, έκανε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Αλεχάντρο Καμάτσο.

Ο επιθετικός της εθνικής Αργεντινής, Λαουτάρο Μαρτίνες, έκανε παυσίπονες ενέσεις στον αστράγαλό του για να μπορέσει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Αλεχάντρο Καμάτσο.

Ο Μαρτίνες ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Αργεντινής στην ήττα-σοκ της πρεμιέρας του Μουντιάλ του Κατάρ από τη Σαουδική Αραβία (1-2), όπου ακυρώθηκαν με χρήση VAR δύο δικά του και συνολικά τρία γκολ της «αλμπισελέστε» ως οφσάιντ, ενώ έπαιξε από την αρχή και στη νίκη επί του Μεξικού με 2-0.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ ετοιμάζει «τρελό» σχηματισμό με Φορτούνη, Χάμες, Μπιελ και Ελ Αραμπί!

Στα τελευταία λεπτά εναντίον της Πολωνίας για τον τελευταίο αγώνα των ομίλων, ωστόσο μπήκε ως αλλαγή, αλλά και στο ματς που ακολούθησε με την Αυστραλία στους «16», προκαλώντας απορίες στα ΜΜΕ της χώρας σχετικά με τη φυσική του κατάσταση. «Ο Λαουτάρο έκανε ενέσεις γιατί πονά πολύ στον αστράγαλο», τόνισε ο Καμάτσο στον αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό «La Red». «Δουλεύει σκληρά για να φύγει αυτός ο πόνος και μόλις συμβεί αυτό, θα… πετά στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Μαρτίνες είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου. Είναι πολύ δυνατός και πνευματικά, όμως τα γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σαουδική Αραβία και ακυρώθηκαν ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ