Απάντησε στις φήμες ο Ρονάλντο: «Πολύ ενωμένοι για να σπάσουμε από εξωτερικές δυνάμεις»

Απάντησε στις φήμες ο Ρονάλντο: «Πολύ ενωμένοι για να σπάσουμε από εξωτερικές δυνάμεις»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μία ανάρτηση στα social media, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, μετά τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως απείλησε να φύγει από την ομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας σε ότι έχει να κάνει με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μετά το δημοσίευμα της Record, που ανέφερε ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το Κατάρ επειδή δεν είναι βασικός, ήρθε η διάψευση της πορτογαλικής ομοσπονδίας και τώρα η -έμμεση- απάντηση του ίδιου του CR7.

Μέσα από μία ανάρτησή του στα social media, ο 37χρονος σταρ, έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει του μεγάλου προημιτελικού της Πορτογαλίας με το Μαρόκο, τονίζοντας πως τίποτα δεν μπορεί να διασπάσει την τόσο ενωμένοι ομάδα πουν έχουν δημιουργήσει οι Πορτογάλοι.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι είναι οι Καμίνσκι που αγόρασαν τον Παναιτωλικό – Το μεγάλο net worth και η ιστορία με την Έβερτον

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μια ομάδα πολύ ενωμένη για να σπάσει από εξωτερικές δυνάμεις. Ένα έθνος πολύ γενναίο για να εκφοβιστεί από κάθε αντίπαλο. Μια ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης, που θα παλέψει για το όνειρο μέχρι τέλους! Κάντε ένα άλμα πίστης μαζί μας! Πάμε, Πορτογαλία!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ