ΜΑΡΟΚΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming: Το Μαρόκο ολοκλήρωσε μεγάλη έκπληξη στους ομίλους του Μουντιάλ 2022, παίρνοντας την πρόκριση από όμιλο με Βέλγιο, Καναδά και Κροατία. Με δύο νίκες σε τρεις αγώνες, τερμάτισε στην πρώτη θέση του γκρουπ και έτσι στους 16 της διοργάνωσης διασταυρώθηκε με την Ισπανία που τερμάτισε στη 2η θέση στον όμιλό της. Παίζοντας μετρημένο ποδόσφαιρο και χωρίς να πάρει μεγάλα ρίσκα, έχει κατορθώσει να δεχθεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερις αγώνες, στη διοργάνωση.

Απέναντι στην Ισπανία, δέχθηκε πίεση, αλλά τελικά μπόρεσε να αποσπάσει το 0-0, το οποίο παρέμεινε και στην παράταση της αναμέτρησης. Στη διαδικασία των πέναλτι, οι Σαμπίρι, Ζιγιές και Χακίμι ευστόχησαν, με τον κίπερ των Μαροκινών να αποκρούει δύο πέναλτι και έτσι το Μαρόκο βρέθηκε στους 8 της διοργάνωσης. Αυτή τη φορά έχει απέναντί του, τη μαχητική Πορτογαλία.

Μαρόκο – Πορτογαλία: Η ανάλυση του αγώνα

Η Πορτογαλία έκανε περίπατο στον όμιλό της. Πρώτα νίκησε την Γκάνα (3-2), πριν επικρατήσει και της Ουρουγουάης με 2-0. Στην τελευταία αγωνιστική, δεν είχε κάτι να κυνηγήσει και παρατάχθηκε με αλλαγές, γνωρίζοντας απώλεια με 1-2 από τη Νότια Κορέα. Ακόμη κι έτσι, πήρε την πρόκριση ως 1η από τον όμιλο και διασταυρώθηκε με την Ελβετία, που στον άλλο όμιλο, τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από τη Βραζιλία. Απέναντι στους Ελβετούς, ολοκλήρωσε σπουδαία εμφάνιση, με τον Ρονάλντο να μην ξεκινά βασικός. Συνέτριψε την αντίπαλο με σκορ 6-1, με τον Γκονσάλο Ράμος να πετυχαίνει χατ-τρικ και τους Πέπε, Γκερέιρο και Λεάο να μπαίνουν επίσης στον πίνακα των σκόρερ. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αντιμετωπίζει το Μαρόκο με στόχο το εισιτήριο για τη φάση των «4» της διοργάνωσης, όπου αν καταφέρει να βρεθεί θα διασταυρωθεί με τον νικητή του ζευγαριού Αγγλία – Γαλλία.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Μαρόκο και Πορτογαλία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 του Σαββάτου.

ΜΑΡΟΚΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ