ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming: Η Αγγλία έφτασε… σβηστά μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ, όμως ψάχνει το βήμα… παραπάνω. Πέρασε χωρίς αντίσταση από όμιλο με Ιράν, Ουαλία και ΗΠΑ, φτάνοντας σε δύο νίκες, ενώ απέναντι στις ΗΠΑ το παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή. Στους 16 της διοργάνωσης αντιμετώπισε τη Σενεγάλη, κλειδώνοντας το αποτέλεσμα από το πρώτο μέρος. Επικράτησε με 3-0, έχοντας ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, ενώ στην επανάληψη, κυρίως, κράτησε δυνάμεις, αφού η συνέχεια είναι δύσκολη. Αυτή τη φορά, αντιμετωπίζει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, με στόχο το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, σε ένα πολύ δυνατό ζευγάρωμα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή, αφού ακόμη και ο Στέρλινγκ που έλειψε για προσωπικούς λόγους, ενσωματώθηκε μεσοβδόμαδα. Με τους Φόντεν, Μπέλινγχαμ, Σάκα και Κέιν να κάνουν εξαιρετικό τουρνουά και την ομάδα να είναι σταθερή στην άμυνα, οι οπαδοί των «Τριών Λιονταριών» κάνουν όνειρα…. τελικού.

Αγγλία – Γαλλία: Η ανάλυση του αγώνα

Η Γαλλία έφτασε σε δύο νίκες στα πρώτα δύο ματς στον όμιλο, απέναντι σε Αυστραλία και Δανία και έτσι η απώλεια από την Τυνησία, την τελευταία αγωνιστική, δεν γινόταν να της στερήσει την πρωτιά στον όμιλο. Στη φάση των 16, αντιμετώπισε την Πολωνία. Με τον Ζιρού να σκοράρει μία φορά και τον Εμπαπέ δύο, η Γαλλία δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση και επικράτησε με 3-1. Πολύ καλή εμφάνιση, με την ομάδα να αποδεικνύει πως έχει τις δυνατότητες ακόμη και χωρίς πολύ βασικούς παίκτες που λείπουν, να φτάσει ψηλά και… γιατί όχι, να κατακτήσει back to back τη διοργάνωση. Χωρίς τους Καντέ, Πογκμπά, Μπενζεμά και Ερναντές, στοχεύει σε πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αν καταφέρει να βρεθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία – Μαρόκο. Με την ίδια σύνθεση ο Ντεσάν, θα αγωνιστεί ουσιαστικά με 5 παίκτες (τριπλέτα μπροστά και δύο από πίσω) που έχουν ευκαιρία και στη δημιουργία αλλά και στην εκτέλεση. Αναμένεται μεγάλη μάχη, στο πιο δυνατό ζευγάρωμα (μέχρι τώρα) της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 του Σαββάτου.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Αγγλία – Γαλλία στις 21:00

https://youtu.be/bYqETEDIgKs

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ