Χωρίς γκολ σε νοκ-άουτ αποχαιρέτησε ο Ρονάλντο – Ο απολογισμός του στα Μουντιάλ (pic)

Χωρίς γκολ σε νοκ-άουτ αποχαιρέτησε ο Ρονάλντο – Ο απολογισμός του στα Μουντιάλ (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ξαναεμφανιστεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο και παρά το όνομά του στα δύσκολα φαίνεται πως ήταν απών.

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε από το Μαρόκο στη φάση των «8» του Μουντιάλ και κατά πάσα πιθανότητα αυτό ήταν και το τελευταίο ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο στα Παγκόσμια Κύπελλα.

Ο Κριστιάνο ίσως να τελειώνει και από την εθνική ομάδα των Ιβήρων με πολλές επιτυχίες και ρεκόρ με μεγαλύτερη στιγμή την κατάκτηση του Euro το 2016.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό ο Ρονάλντο (vid)

Ταυτόχρονα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε 5 Μουντιάλ αφού έχει μπει στον πίνακα των σκόρερ στις διοργανώσεις του 2006,2010,2014,2018 και στο εφετινό πετυχαίνοντας συνολικά 8 τέρματα.

Όμως κανένα από αυτά δεν επιτεύχθηκε σε ματς νοκ άουτ δηλαδή σε αυτά που κρίνουν προκρίσεις και θα μπορούσαν να αλλάξουν το ρου της ιστορίας της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα ίσως ο μεγαλύτερος παίκτης που έβγαλε ποτέ η χώρα του Μαγγελάνου σε 570′ που αγωνίστηκε είχε 27 τελικές  αλλά καμία δεν βρήκε στόχο, νούμερο απογοητευτικό όταν κυνηγάς τη κορυφή του κόσμου.

Έτσι δεν θα καταφέρει να κατακτήσει όλους τους πιθανούς τίτλους αφού το Μουντιάλ ήταν το μοναδικό τρόπαιο που του έλειπε από το παλμαρέ του και ο χρόνος δείχνει πως δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ