Η μεγάλη απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η μεγάλη απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να επιστρέψει στην Λισαβόνα η αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας καθώς ο CR7 αποφάσισε να παραμείνει στο Κατάρ για διακοπές. Η επόμενη απόφαση του...

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ με σκορ 1-0 και έτσι το «ταξίδι» της στο Παγκόσμιο Κύπελλο έλαβε τέλος…

Η αποστολή της εθνικής ομάδας αναμένεται να επιστρέψει το απόγευμα της Κυριακής στην Λισαβόνα χωρίς όμως τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στο Κατάρ για διακοπές μαζί με την οικογένεια του, η οποία βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα του Μουντιάλ δίπλα στον 37χρόνο σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο σενάριο από την Αργεντινή: «Η Μπόκα θέλει τον Άμραμπατ»

Ο Κριστιάνο παραμένει προς το παρόν ελεύθερος και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το παράδειγμα του CR7 αναμένεται να ακολουθήσουν άλλοι εννέα Πορτογάλοι και έτσι οι Μπρούνο Φερνάντες, Ράφαελ Λεάο, Ζοάο Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιόγκο Νταλότ, Ρούμπεν Νέβες, Ρουί Πατρίσιο, Ράφαελ Γκερέιρο και Ματέους Νούνες θα παραμείνουν και αυτοί στο Κατάρ για ολιγοήμερες διακοπές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ