Αντσελότι: «Ο Νεϊμάρ θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι απέναντι στη Σκωτία»

Αντσελότι: «Ο Νεϊμάρ θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι απέναντι στη Σκωτία»

Ο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη της Βραζιλίας επί της Αϊτής με 3-0, μίλησε για την κατάσταση του Νεϊμάρ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε ακριβώς μετά τη λήξη του παιχνιδιού της Βραζιλίας απέναντι στην Αϊτή, στο οποίο η «Σελεσάο» επικράτησε με 3-0, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Νεϊμάρ και πότε αναμένεται να επιστρέψει.

«Ο Νεϊμάρ θα προπονηθεί ατομικά το Σάββατο και θα ενταχθεί στις ομαδικές προπονήσεις τη Δευτέρα. Θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι απέναντι στη Σκωτία», είπε ο Ιταλός. Η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Σκωτία την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο Hard Rock Stadium, στο Μαϊάμι.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμιρόν της Παραγουάης αποβλήθηκε επειδή μίλησε σε αντίπαλο καλύπτοντας το στόμα του! (vid)

Το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα δεν συγκεντρώνει πολλές, καθώς δεν θα βρίσκεται στο αγωνιστικό επίπεδο που πρέπει, όμως αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής σε περίπτωση που όλα πάνε καλά για τη Βραζιλία.

Βέβαια, με το δεδομένο ότι η «Σελεσάο» δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη Σκωτία και ισοβαθμεί με το Μαρόκο στους τρεις, ο Αντσελότι δεν θα ρισκάρει να χρησιμοποιήσει σε ένα παιχνίδι χωρίς περιθώρια λάθους.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου του Αντσελότι:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ