Αντσελότι για Νεϊμάρ: «Μπορεί να παίξει περισσότερο από 15 λεπτά»

Αντσελότι για Νεϊμάρ: «Μπορεί να παίξει περισσότερο από 15 λεπτά»

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι για τον Νεϊμάρ, λίγες ώρες πριν την πρώτη νοκ άουτ αναμέτρηση της «Σελεσάο».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η φάση των νοκ-άουτ είναι προ των πυλών, με τη Βραζιλία να αντιμετωπίζει την Ιαπωνία (29/06, 20:00). Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Βραζιλίας εν όψει του αγώνα.

Ο Ιταλός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου για την κατάσταση της υγείας του Νεϊμάρ, μιλώντας για το αγωνιστικό επίπεδο βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης: O Ολυμπιακός επέστρεψε στον Ρέντη – Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν (pics)

Ο 34χρονος σταρ στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, απέναντι στη Σκωτία, πέρασε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό, επιστρέφοντας μετά από αρκετό καιρό στην αγωνιστική δράση με τα χρώματα της «Σελεσάο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντσελότι:

«Ο Νεϊμάρ προοδεύει πολύ καλά. Νομίζω ότι έχει βελτιωθεί πολύ την τελευταία εβδομάδα. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσε να προπονηθεί όλο το διάστημα που ήταν μαζί μας. Μπορεί να παίξει περισσότερο από 15 λεπτά. Είναι αρκετά καλός. Εξαρτάται πολύ από το πλαίσιο του αγώνα, από το πώς εξελίσσεται το παιχνίδι».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ