Σβάρνας : «Ευχαριστώ την Εθνική για την εμπιστοσύνη και την ΑΕΚ για την ευκαιρία (vid)

Σβάρνας : «Ευχαριστώ την Εθνική για την εμπιστοσύνη και την ΑΕΚ για την ευκαιρία (vid)

Ο Στράτος Σβάρνας αναφέρθηκε στην πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να φτάσει να γίνει μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα απολαμβάνει ο Στράτος Σβάρνας και μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός κόντρα στη Σλοβενία για την πρεμιέρα του Nations League.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και μέσω ανάρτησής του στο Twitter εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του.

Η ανάρτηση:

«Ήμουν πολύ μικρός όταν ονειρεύτηκα την ημέρα που θα φορέσω την γαλανόλευκη στο στήθος. Τα συναισθήματα πολλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές και συμπαίκτες μου μέχρι σήμερα, στην οικογένεια μου που με στήριξε όσο κανείς, και στο τεχνικό team της Εθνικής ομάδας για την εμπιστοσύνη αλλά και στην ομάδα μου την ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Σας ευχαριστώ όλους και δεσμεύομαι ότι το 100% της προσπάθειας θα είναι το λιγότερο που θα κάνω σε κάθε συμμετοχή μου…πάντα περήφανος και με τιμή!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ