Nations League : Αμφίβολος με Κροατία ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Nations League : Αμφίβολος με Κροατία ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Κροατία είναι αμφίβολη λόγω μόλυνσης στο δεξί του πόδι.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Εθνική Πορτογαλίας πριν από τον αγώνα κόντρα στην Κροατία το ερχόμενο Σάββατο (5/9) για την 1η αγωνιστική του Nations League.

Συγκεκριμένα η πορτογαλική ομοσπονδία ενημέρωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση λόγω μόλυνσης που υπέστη σε ένα δάχτυλο του δεξιού του ποδιού. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του «CR7» στο παιχνίδι κόντρα στους Κροάτες είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία με αντιβιοτικά. Επιπλέον κάθε μέρα θα αξιολογείται η κατάστασή του προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορεί να παίξει στην αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (5/9).

Τα Μέσα στην Πορτογαλία αναφέρουν πως το μέγεθος του προβλήματος δεν είναι μεγάλο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να πάρουν ένα τέτοιο ρίσκο. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος πρόκειται να αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σουηδία την ερχόμενη Τρίτη (9/9).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ