Nations League : «Άλωσε» το Άμστερνταμ η Ιταλία, ήττα για τη Βοσνία του Μπάγεβιτς

Nations League : «Άλωσε» το Άμστερνταμ η Ιταλία, ήττα για τη Βοσνία του Μπάγεβιτς

Μεγάλη νίκη για την Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στο Άμστερνταμ κόντρα στην Ολλανδία με 1-0, ενώ η Βοσνία του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήττηθηκε από την Πολωνία με 1-2.

Γκρουπ Α, 1ος Όμιλος

Νίκη πρωτιάς για την Ιταλία μέσα στο Άμσερνταμ κόντρα στην Ολλανδία, με τη «Σκουάντρα Ατζούρα» να παίρνει το μεγάλο «διπλό», χάρη σε γκολ του Νικολό Μπαρέλα στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, με τους Ολλανδούς να μην απειλούν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν εν τέλει και αυτή που σκόραρε, μετά από έξοχη ομαδική ενέργεια, με τον Νικολό Μπαρέλα να σκοράρει με μια κεφαλιά «δυναμίτη» και να γράφει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βοσνία του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη της νίκη στο Nations League, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Πολωνία, η οποία πήρε το πρώτο της «τρίποντο» και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου, μαζί με την Ολλανδία την οποία περνάει στα γκολ υπέρ.

Η βαθμολογία:

  1. Ιταλία 4 βαθμούς
  2. Πολωνία 3 βαθμούς
  3. Ολλανδία 3 βαθμούς
  4. Βοσνία 1 βαθμό

Γκρουπ Β, 1ος Όμιλος

Διπλό κορυφής για την Ρουμανία, παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στη Βιέννη κόντρα στην Αυστρία με το εντυπωσιακό 3-2. Οι Ρουμάνοι άνοιξαν μόλις στο 3ο λεπτό το σκορ, πριν ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι μετά από οχτώ λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Ντράγκος Γκρίγκορε, ενώ ο Μαξίμ ανέβασε τη διαφορά στα δύο γκολ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Αυστρία ήταν να μειώσει στο 80 με τον Ονισίουο.

Ήταν να μην πάρει μπρος ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Το «ρομπότ» της Νορβηγίας σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με το εθνόσημο, έχοντας κομβικό ρόλο στην άνετη εκτός έδρας επικράτηση των Σκανδιναβών κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία με 5-1!

Η βαθμολογία:

1. Ρουμανία 4 βαθμούς

2. Αυστρία 3 βαθμούς

3. Νορβηγία 3 βαθμούς

4. Βόρειος Ιρλανδία 1 βαθμό

Γκρουπ Β, 2ος Όμιλος

Ισόπαλες έμειναν οι δύο τελευταίες του συγκεκριμένου ομίλου, Ισραήλ και Σλοβακία. Οι γηπεδούχοι ωστόσο μπορούν να είναι πιο ευχαριστημένοι καθώς ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, σώζοντας στις καθυστερήσεις την παρτίδα, με γκολ του Ιλάι Έλμκις, κλείνοντας και το τελικό 1-1.

Στο ντέρμπι κορυφής που διεξάχθηκε στην Πράγα, η Σκωτία πήρε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» με 2-1 κόντρα στη Τσεχία η οποία αν και προηγήθηκε είδε τους φιλοξενούμενος να γυρνάνε «τούμπα» το ματς και να πατάνε στην κορυφή του ομίλου.

Η βαθμολογία:

  1. Σκωτία 4 βαθμούς
  2. Τσεχία 3 βαθμούς
  3. Ισραήλ 2 βαθμούς
  4. Σλοβακία 1 βαθμό

Γκρουπ Γ, 4ος Όμιλος

Την ήττα γνώρισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής Αλβανίας απέναντι στην αντίστοιχη της Λιθουανίας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ντονάτας Καζλάουσκας, με τους γηπεδούχους να μη βγάζουν ουσιαστική αντίδραση. Μάλιστα πέντε λεπτά πριν από την λήξη του παιχνιδιού, οι Αλβανοί έμειναν με 10 παίκτες, με τον αρχηγό Ελσέιντ Χιουσάι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.  Βασικός για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι.

Η βαθμολογία:

  1. Καζακστάν 3 βαθμούς
  2. Αλβανία 3 βαθμούς
  3. Λευκορωσία 3 βαθμούς
  4. Λιθουανία 3 βαθμούς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ