Ντε Μπρόινε : «Ηταν μία ξεχωριστή εβδομάδα»

Ντε Μπρόινε : «Ηταν μία ξεχωριστή εβδομάδα»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Βελγίου επί της Ισλανδίας με 5-1 και τόνισε πως είχε μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εβδομάδα.

Μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής του, διανύει ο Κέβιν Ντε Μπρόϊνε. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, οδήγησε τους «κόκκινους διάβολους» σε μία άνετη νίκη (5-1) επί της Ισλανδίας με για το Nations League και λίγο αργότερα, τόνισε:

«Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή του αγώνα, καθώς η Ισλανδία παρατάχθηκε με ένα συμπαγές σχήμα στο γήπεδο. Ηταν δύσκολο να βρούμε κενά, αλλά τα βρήκαμε και περισσότερο μετά το τρίτο γκολ. Είναι πάντα καλό να κερδίζεις αγώνες μετά από διακοπή. Είναι ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Ηταν μια ειδική εβδομάδα για εμένα. Εγινα μπαμπάς για τρίτη φορά, ήμουν αντιμέτωπος με τον μάνατζερ μου (ο Πάτρικ Ντε Κόστερ, είναι φυλακισμένος για υποψία οικονομικής υπεξαίρεσης) και σήμερα (σ.σ. εχθές 8/9), αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης της Premier League. Υπάρχουν και τέτοιες στιγμές στην ζωή».

Παράλληλα, ο έτερος πρωταγωνιστής του αγώνα, Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (σ.σ. το ένα με εκπληκτικό «τακουνάκι», σχολίασε: «Εχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έπαιξα τόσο πολύ. Είχα λίγο χρόνο παιχνιδιού εφέτος στη Τσέλσι. Νιώθω απελευθερωμένος χάρη σε αυτά τα δύο γκολ. Εχω δείξει, ότι μπορώ να είμαι η εναλλακτική λύση για τον Ρομέλου Λουκάκου. Αναμφίβολα θα παρατείνω το συμβόλαιό μου με την Τσέλσι, αλλά θα παίξω δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας, όπου ελπίζω να έχω πολύ χρόνο παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ