Συναγερμός στον Ολυμπιακό με Σεμέδο, λόγω… Κριστιάνο Ρονάλντο

Συναγερμός στον Ολυμπιακό με Σεμέδο, λόγω… Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία να επιστρέψει υγιής ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Μάντι Καμαρά επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μέσος των Πειραιωτών επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από την Πορτογαλία, όπου προετοιμαζόταν η εθνική Γουινέας. Αμέσως υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, καθώς υπήρχε μεγάλη ανησυχία, λόγω των κρουσμάτων στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Κι έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ηρέμησαν.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης ο Καμαρά βρέθηκε κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης. Μάλιστα, δημοσιοποίησε την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την ανακούφισή του για το γεγονός ότι επέστρεψε υγιής. «Δόξα τω Θεώ, επέστρεψα στις προπονήσεις, σε καλή διάθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος μέσος, ο οποίος στην πρόσφατη νίκη της Γουινέας (2-1) με αντίπαλο το Πράσινο Ακρωτήρι στο Φάρο της Πορτογαλίας, φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μπορεί ο Καμαρά να γύρισε υγιής από την Πορτογαλία, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν πλέον νέα ανησυχία. Πάλι προερχόμενη από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου. Συγκεκριμένα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα πρέπει να περάσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, η ανησυχία έγκειται στο γεγονός ότι στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας βρίσκεται και ο Ρούμπεν Σεμέδιο. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι το βράδυ της Δευτέρας ο Κριστιάνο και ο αμυντικός του Ολυμπιακού δημοσίευσαν φωτογραφία από το ομαδικό τραπέζι της Πορτογαλίας.

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θετικό δείγμα του Κριστιάνο, ο CR7 μπήκε σε καραντίνα και απομακρύνθηκε από την υπόλοιπη αποστολή. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος και όλα τα μέλη της αποστολής των Ιβήρων υποβλήθηκαν σε τεστ, για να φανεί εάν έχει μολυνθεί και κάποιος άλλος από το γκρουπ.

https://www.instagram.com/p/CGQlhQBBWD7/

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν την υπόθεση και περιμένουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι, όντας διαρκώς σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή τους. Μάλιστα, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Σεμέδο είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και τον Αύγουστο, όταν είχε επιστρέψει από την Πορτογαλία.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική Πορτογαλίας υποδέχεται αύριο τη Σουηδία, για το UEFA Nations League (21:45) και ο Σεμέδο έχει προγραμματιστεί να «πετάξει» για την Ελλάδα το πρωί της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ