Σάντος : «Πάντα είμαστε καλύτεροι με τον Κριστιάνο»

Σάντος : «Πάντα είμαστε καλύτεροι με τον Κριστιάνο»

Τα λόγια του τεχνικού της Εθνικής Πορτογαλίας αμέσως μετά την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σουηδίας για το Nations League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ, η Πορτογαλία επικράτησε χθες (14/10) με χαρακτηριστική άνεση (3-0) της Σουηδίας για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο είδε το παιχνίδι από την τηλεόραση, καθώς έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, με τον Φερνάντο Σάντος να κάνει ειδική αναφορά στην απουσία του που είχε αποτελέσματα στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Το 3-0 είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οσον αφορά στην απόδοση, κάναμε πολύ καλά πράγματα, με πολύ δυναμικές στιγμές. Αφήσαμε την Σουηδία να μας δημιουργήσει μερικά προβλήματα, πριν ανακτήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η Σουηδία θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα ή δύο γκολ, αλλά και εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα. Αυτή η ομάδα θα είναι πάντα καλύτερη με τον Κριστιάνο, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες, είναι ικανοί να παλέψουν για τους στόχους τους.

Τώρα η πρόκριση είναι υπόθεση για δύο και νομίζω ότι το επόμενο παιχνίδι με την Γαλλία θα είναι καθοριστικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ