Σαουθγκέιτ : «Είμαι υπερήφανος παρά την ήττα»

Σαουθγκέιτ : «Είμαι υπερήφανος παρά την ήττα»

Ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Άγγλος τεχνικός, παρά την εντός έδρας ήττα από τη Δανία με 1-0 για το Nations League.

Η Αγγλία γνώρισε αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Δανία με 1-0 για το Nations League, ωστόσο ο προπονητής των «Τριών Λιονταριών» Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ, δήλωσε υπερήφανος για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

«Τους είπα ότι είμαι πολύ περήφανος για την απόδοσή τους. Ημασταν εξαιρετικοί στην αρχή του παιχνιδιού. Είχαμε καλή κατοχή και δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο και ειδικά στην δεξιά πλευρά τους», τόνισε αρχικά ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αλλά η αποβολή του Μαγκουαϊρ, άλλαξε προφανώς τα πάντα. Αν και με δέκα παίκτες, αντισταθήκαμε και δείξαμε πώς πρέπει να παίξουμε με αριθμητικό μειονέκτημα, με ρεαλιστικό τρόπο και χρησιμοποιώντας την μπάλα καλά όταν μπορούσαμε.

Σε οργανωμένα κομμάτια του αγώνα, είχαμε πιθανότητες να σκοράρουμε και ο τερματοφύλακας τους έκανε μια απίστευτη απόκρουση για να διατηρήσει το 1-0. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για αυτούς από όσο ήμουν τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Βελτιώνονται διαρκώς, μαθαίνουν, πολλοί νέοι παίκτες έχουν έρθει και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Βγαίνουμε από αυτό το διάλειμμα, ως πολύ ισχυρότερη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ