Ο λόγος που δεν κλήθηκε στην Εθνική Γερμανίας ο Τερ Στέγκεν

Ο λόγος που δεν κλήθηκε στην Εθνική Γερμανίας ο Τερ Στέγκεν

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Γιόακιμ Λεβ να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ώστε να επανέλθει πλήρως σε φυσική κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν δεν βρισκόταν στις κλήσεις του Νοεμβρίου από τον Γιόακιμ Λεβ, για τα ματς του Nations League και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν μήπως υπάρχει θέμα με τον Μάνουελ Νόιερ. Είναι γνωστό πως οι δύο τερματοφύλακες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αφού ο Τερ Στέγκεν θεωρεί πως αδικείται ως δεύτερος.

Αυτή τη φορά ωστόσο, πίσω από τη μη κλήση του στην Εθνική δεν υπήρχε κάποιο… πικάντικο παρασκήνιο. Αντίθετα ο ίδιος ο πορτιέρο της Μπαρτσελόνα συζήτησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γερμανίας και συμφώνησαν από κοινού, να μείνει εκτός.

Ο λόγος, σύμφωνα με την «Sport», είναι πως 0 28χρονος τερματοφύλακας πρόσφατα επέστρεψε (έπαιξε στα δύο τελευταία ματς με Ντιναμό Κιέβου και Μπέτις) από τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον κράτησε εκτός δράσης για 2,5 μήνες και θέλει να συνεχίσει τις προπονήσεις με την Μπάρτσα ώστε να επανέλθει απόλυτα σε φυσική κατάσταση. Εξάλλου με την επανέναρξη έρχεται πολύ φορτωμένο πρόγραμμα σε Ισπανία και Ευρώπη.

Η Γερμανία θα δώσει συνολικά τρία ματς τον Νοέμβρη. Δύο για το Nations League, με Ουκρανία και Ισπανία κι ένα φιλικό με την Τσεχία. Πλην του Νόιερ, έχουν κληθεί ακόμη τρεις τερματοφύλακας. Ο Κέβιν Τραπ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Μπερντ Λένο της Άρσεναλ και ο Όλιβερ Μπάουμαν της Χοφενχάιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ