Τζόλης : Δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής

Τζόλης : Δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής

Ακόμη ένα «παράσημο» για τον Χρήστο Τζόλη ο οποίος με το γκολ του απέναντι στην Κύπρο έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας.

Ασταμάτητος μοιάζει τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Τζόλης ο οποίος έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που πήρε στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ο 18χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ συνεχίζει να εκπλήσσει την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα με τις εμφανίσεις του, ενώ χθες κατάφερε να σκοράρει και το παρθενικό του γκολ με την Εθνική Ελλάδας, μόλις στη δεύτερη του συμμετοχή.

Με το γκολ του απέναντι στην Κύπρο, ο Τζόλης έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της «γαλανόλευκης», με τον Σωτήρη Νίνη να είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να σκοράρει σε μικρότερη ηλικία με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Παράλληλα, ο 18χρονος έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που σκοράρει με το εθνόσημο, αφήνοντας πίσω του τον Ζήση Βρύζα, που επίσης είχε σκοράρει το πρώτο του γκολ με την Εθνική σε φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο.

Σε ηλικία 18 χρονών, εννιά μηνών και 12 ημερών ο Τζόλης κατάφερε να γίνει ο νεότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που σκοράρει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ