Εθνική Ελλάδας : Μονόδρομος το τρίποντο στο Κισινάου

Εθνική Ελλάδας : Μονόδρομος το τρίποντο στο Κισινάου

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μολδαβία (21:45) για την προτελευταία αγωνιστική του Nations League και θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες απέναντι στη Σλοβενία την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται απόψε (21:45) στο Κισινάου με τη Μολδαβία στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οφείλει απέναντι στους Μολδαβούς να πάρει το τρίποντο προκειμένου να παίξει την ερχόμενη Τετάρτη στη Ριζούπολη τελικό για την πρώτη θέση με τη Σλοβενία. Σε διαφορετκή περίπτωση, εφόσον δεν πάρει τους βαθμούς στη Μολδαβία το ματς με τους Σλοβένους πιθανότατα να μην έχει καμία σημασία, ειδικά αν αυτοί κερδίσουν σήμερα το Κόσοβο στην έδρα τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζον Φαν Σιπ δεν έχει καταλήξει ούτε στους 11 που θα ξεκινήσουν ούτε στο σχήμα που θα επιλέξει, με τον Ολλανδό να σκέφτεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 που έπαιξε στο φιλικό με την Κύπρο. Παρόλα αυτά «παίζει» και το σενάριο να παραταχθεί η Εθνική με το κλασικό της 4-2-3-1.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Μαυρία, Χατζηδιάκο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα τετράδα στην άμυνα. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Ζέκα και από εκεί και πέρα οι σίγουροι είναι οι Μπακασέτας, Λημνιός, Τζόλης και Παυλίδης, ενώ μια θέση στο κέντρο είναι ανοιχτή για έναν εκ των Φορτούνη ή Μπουχαλάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μασούρας και Σιώπης προπονήθηκαν κανονικά, αλλά αμφίβολος είναι ο Λυκογιάννης που χθες αποχώρησε με ένα σφίξιμο στη γάμπα.

Η Μολδαβία θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν με τους Ναμάσκο, Άρμας, Επουρεάνου, Ρέαμπτσιουκ, Γιάρνταν, Ιανίτα, Τσεμποτάρου, Καϊμάκοφ, Ράτα, Κάτσιουκ και Ντάμασκαν. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιόβιτς από την Κροατία.

Βαθμολογία
1. Σλοβενία 10 (6-0)
2. Ελλάδα 8 (4-1)
3. Κόσοβο 2 (2-4)
4. Μολδαβία 1 (1-8)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ