Τρίποντο… ελπίδας για την Σλοβακία – Φουλάρει για πρόκριση η Βόρεια Μακεδονία

Τρίποντο… ελπίδας για την Σλοβακία – Φουλάρει για πρόκριση η Βόρεια Μακεδονία

Η Σλοβακία επικράτησε (1-0) της Σκωτίας και παραμένει ζωντανή στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Βόρεια Μακεδονία νίκησε (2-1) την Εσθονία και έχει το πάνω χέρι για την πρώτη θέση του ομίλου.

Μεγάλο τρίποντο για την Βόρεια Μακεδονία λίγες μέρες μετά την ιστορική της πρόκριση στο Euro.

Η ομάδα του Ανγκελόφσκι επικράτησε με 2-1 της Εσθονίας στο «National Arena Todor Proeski» και έχει το πάνω χέρι για την πρωτιά του ομίλου στο Nations League. Η Βόρεια Μακεδονία είναι στην κορυφή με 9 πόντους, με την Γεωργία να ακολουθεί με 6 (και ένα ματς λιγότερο).

Στο 29′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τραϊκόφσκι. Στο 52′ η Εσθονία έφερε το ματς στα ίσα με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Σάπινεν από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή. Στο 68′ η Βόρεια Μακεδονία πήρε και πάλι προβάδισμα, με τον Ελμάς να βγάζει σέντρα με το εξωτερικό για τον Στογιανόφσκι, που με κεφαλιά έκανε το 2-1.

ΣΚΟΠΙΑ: Σισκόφσκι, Μπεϊτουλάι, Βελόσκι, Μουσλίου, Ριστόφσκι, Σπιρόφσκι (59′ Κοσταντίνοφ), Νικόλοφ, Τραϊκόφσκι (59′ Στογιανόφσκι), Ελμάς (85′ Ζαΐκοφ), Τριτσκόφσκι, Νεστορόφσκι (78′ Ντόριεφ)

ΕΣΘΟΝΙΑ: Χέιν, Τενίστε, Ταμ, Μετς, Πικ, Αϊνσάλου (79′ Τούνιοφ), Κρέιντα, Ζένιοφ (63′ Λιβάκ), Βασίλιεφ (55′ Σόργκα), Σινιάφσκι (79′ Μίλερ), Σάπινεν (63′ Άνιερ)

Βαθμολογία:

  1. Βόρεια Μακεδονία 9
  2. Γεωργία 6
  3. Αρμενία 5
  4. Εσθονία 2

Σλοβακία-Σκωτία 1-0

Η Σλοβακία… προσγείωσε στην πραγματικότητα την Σκωτία, νικώντας την με 1-0. Ένα τρίποντο ανάσα για τους γηπεδούχους, στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού στο Nations League.

Η Σλοβακία είχε την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 5′ με μακρινό σουτ του Κούτσκα, που απέκρουσε ο Γκόρντον, ενώ δύο λεπτά αργότερα απείλησε και η Σκωτία με σουτ του Κρίστι μέσα από την περιοχή που έβγαλε ο Ροντάκ.

Στο 32′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Γκρέγκους εκτός περιοχής, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι Σκωτσέζοι απείλησαν με τον Πάλμερ να γυρίζει για τον ΜακΜπέρνι που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ροντά έσωσε την εστία του.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ροντάκ, Πέκαρικ, Σάτκα, Σκρίνιαρ, Μαζάν, Χροσόφσκι, Ντούρλς, Κούτσκα (61′ Λομπότκα), Χάμσικ (67′ Ρούσνακ), Γκρέγκους, Ντούντα

ΣΚΩΤΙΑ: Γκόρντον, Κονσιντίν (68′ Γκρίφιθς), Κούπερ, ΜακΚένα, Τίρνι, Πάλμερ, ΜακΓκίν, ΜακΛίν, Κρίστι, ΜακΜπέρνι, Άρμστρονγκ (87′ Σάνκλαντ)

Βαθμολογία:

  1. Σκωτία 10
  2. Τσεχία 6
  3. Ισραήλ 5
  4. Σλοβακία 4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ