Ρούμπεν Σεμέδο : Πάει για βασικός κόντρα στην Κροατία

Ρούμπεν Σεμέδο : Πάει για βασικός κόντρα στην Κροατία

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι φαβορί να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα για το παιχνίδι της εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στην αντίστοιχη της Κροατίας.

Η εθνική Πορτογαλίας αντιμετωπίζει αύριο (17/11, στις 21:45) την Κροατία με στόχο τη νίκη ώστε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες για πρώτη θέση του ομίλου του Nations League. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είδε την Γαλλία να κερδίζει στο μεταξύ τους παιχνίδι του Σαββάτου (14/11) και να ξεφεύγει με τρεις βαθμούς στην κορυφή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές για το ματς με την Κροατία. Μάλιστα, υπάρχουν οι πρώτες εκτιμήσεις για το βασικό σχήμα, μέσα στις οποίες, υπάρχει και το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο έμπειρος στόπερ του Ολυμπιακού δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «τρικολόρ», ωστόσο φαίνεται πως θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα, θα πάρει τη θέση του Ζοσέ Φόντε της Λιλ και θα αγωνιστεί στο πλάι του Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει το «ysport.eu», η πιθανή εντεκάδα της Πορτογαλίας απαρτίζεται από τους: Ρουί Πατρίσιο, Νέλσον Σεμέδο, Ρούμπεν Σεμέδο, Ρούμπεν Ντίας, Πέδρο Νέτο, Ζοάο Μουτίνιο, Ντανίλο Περέιρα, Ντιόγο Ζότα, Τρινκάο, Κριστιάνο Ρονάλντο και Βερνάρντο Σίλβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ