Σάντος : «Δεν κερδίζεις παίζοντας χαριτωμένα, δεν είναι η εικόνα μας»

Σάντος : «Δεν κερδίζεις παίζοντας χαριτωμένα, δεν είναι η εικόνα μας»

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, παρά τη νίκη κόντρα στην Κροατία.

Ο Φερνάντο Σάντος αναγνώρισε ότι δεν του άρεσε η ένταση που έδειξαν οι παίκτες του στη νίκη εναντίον της Κροατίας (3-2) στο Σπλιτ για το Nations League.

«Δεν είχαμε ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά χωρίς ένταση σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έπρεπε να προσαρμοστούμε, το πέρασμα της μπάλας ήταν πιο δύσκολο, οπότε έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με μεγάλη ένταση, κερδίζοντας τις δεύτερες μπάλες, γιατί αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται επίσης έτσι.

Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο παίζοντας χαριτωμένα…. Κάναμε το 2-1, αλλά μετά ξεκινήσαμε ξανά με τον ίδιο χαμηλό ρυθμό και επιτρέψαμε στην Κροατία, με 10 παίκτες, να σκοράρει. Καταλήξαμε να κερδίζουμε και ήμασταν οι μόνοι νικητές, γιατί ήμασταν καλύτεροι, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι », δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής.

«Χρειαζόμαστε τώρα χρόνο για να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και θα το έχουμε μόνο τον Μάρτιο. Δεν μπορούμε να μείνουμε ακίνητοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, γιατί είχαμε τέσσερις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις. Αυτή η εικόνα δεν είναι καλή, αλλά δεν είναι η εικόνα μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ