Σβαϊνστάιγκερ για Γερμανία : «Άθλια εικόνα, γιατί οι Μπόατενγκ – Μίλερ να είναι εκτός εθνικής;»

Σβαϊνστάιγκερ για Γερμανία : «Άθλια εικόνα, γιατί οι Μπόατενγκ – Μίλερ να είναι εκτός εθνικής;»

Η Εθνική Γερμανίας γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Ισπανία, με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να στήνει στον... τοίχο την «Νασιονάλμανσαφτ».

Η Ισπανία διέσυρε τη Γερμανία, στήνοντας ανεπανάληπτο… πάρτι. Τα 6 γκολ που δέχθηκε η «Νασιονάλμανσαφτ», φυσικά και δεν πέρασαν στα ψιλά, με τα Μέσα της χώρας να ασκούν δριμεία κριτική στον Λεβ και τους παίκτες.

Για την ντροπιαστική εμφάνιση της Εθνικής Γερμανίας μίλησε και ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τον παλαίμαχο άσο των «Πάντσερ» να υπογραμμίζει πως η εικόνα της ομάδας ήταν άθλια, ενώ εστίασε και στην έλλειψη μαχητικότητας.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε πως γίνεται να βρίσκονται εκτός Εθνικής οι Μπόατενγκ και Μίλερ.

«Ήταν άθλιο, χτύπημα στον λαιμό. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν πως κανείς δεν ήταν έτοιμος να παλέψει. Δεν έμοιαζαν ομάδα. Κανείς δεν έδινε εντολές. Οι μόνοι που μπορούσες να ακούσεις στο γήπεδο ήταν οι Ισπανοί.

Δεν πρέπει να τα πετάξουν όλα στα σκουπίδια, αλλά πρέπει να γίνουν σοβαρές ερωτήσεις. Πρέπει να γίνουν μερικές αλλαγές. Δεν μπορείς να εμφανίζεσαι ως εθνική Γερμανίας με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν συγκεκριμένες αξίες που αυτή η εθνική πρέπει να εκπροσωπεί. Και δεν είδα καμία στο χθεσινό ματς.

Παίκτες όπως ο Μπόατενγκ και ο Μίλερ κατέκτησαν το τρεμπλ με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Παίζουν τακτικά στην πρώτη ομάδα και είναι ποιοτικοί Γερμανοί παίκτες. Γιατί δεν βρίσκονται στην εθνική ομάδα;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ