Μπεκενμπάουερ : «Όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας, πρέπει να υπάρχει ένας ηγέτης»

Μπεκενμπάουερ : «Όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας, πρέπει να υπάρχει ένας ηγέτης»

Ο «θρύλος» του γερμανικού ποδοσφαίρου εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση της εθνικής ομάδας αλλά και την απουσία ενός ηγέτη.

Η Γερμανία υπέστη, πριν λίγες μέρες, ήττα-σοκ από την Ισπανία με το βαρύ 6-0, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Nations League. Τα «πάντσερ» παρουσιάζουν μέτριες εμφανίσεις και αυτό κάνει τον, επί 14 χρόνια προπονητή της ομάδας, Γιοαχιμ Λεβ να μην κάθεται τόσο άνετα στην «καρέκλα» του.

Πάνω σε αυτό, στάθηκε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ. Ο «θρύλος» του γερμανικού ποδοσφαίρου, μιλώντας στη «BILD», έδειξε την δυσαρέσκεια του για τις εμφανίσεις της Γερμανίας και τόνισε πως πρέπει να υπάρχει ένας ήγετης μέσα στο σύνολο. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί και στον Τόμας Μίλερ.

Αναλυτικά είπε: «Δεν ήταν καθόλου η γερμανική ομάδα. Ήταν ένα μπλακάουτ. Τώρα όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας. Ευτυχώς, τέτοια πράγματα σπάνια συμβαίνουν σε μια εθνική ομάδα, αλλά υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας στην ομάδα του Γιοάχιμ Λεβ.

Δεν έχω δει την ωριμότητα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά χρειάζονται ηγέτες», τόνισε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου. Θα βοηθούσε την ομάδα σε δύσκολες στιγμές, όπως κάνει και με την Μπάγερν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ