Τι δουλειά έχει ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Βασιλιά του TikTok… (pics, vids)

Τι δουλειά έχει ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Βασιλιά του TikTok… (pics, vids)

Για ποιον λόγο βρέθηκαν στο Τορίνο για τον ημιτελικό του Nations League ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο γνωστός TikToker, Κάμπι Λάμε;

Μία μοναδική παράσταση έδωσαν στο Τορίνο, για τον δεύτερο ημιτελικό του Nations League η Γαλλία και το Βέλγιο. Παρότι η ομάδα του Μαρτίνεθ βρέθηκε μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές επέστεψαν και έφεραν… τούμπα το ματς, κλειδώνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό όπου θα βρουν μπροστά τους την Ισπανία του Λουίς Ενρίκε.

Στο Allianz Stadium βρέθηκε και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος είναι ένας από τους πρεσβευτές της UEFA και της La Liga και για τον συγκεκριμένο λόγο βρέθηκε στο Τορίνο, παρακολουθώντας από κοντά την πρόκριση της πατρίδας του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Karembeu (@christiankarembeu98)

Ωστόσο, μαζί του είχε και… παρέα. Εκτός από τον Ισπανό «θρύλο» Γκαΐθκα Μεντιέτα, επίσης πρεσβευτής της UEFA, στο γήπεδο της Γιουβέντους έδωσε το «παρών» και ο Κάμπι Λάμε. Ποιος είναι ο Κάμπι Λάμε;

Όσοι ασχολούνται με τα social media και κυρίως με το TikTok αποκλείεται να μην γνωρίζουν τον Λάμε. Πρόκειται για τον Βασιλιά της εφαρμογής που βρίσκεται στο Νο2 των ανθρώπων με τους περισσότερους ακολούθους, έχοντας συνολικά 115 εκατομμύρια followers.

Μπροστά του βρίσκεται μόνο η Τσάρλι Νταμίλιο, η οποία έχει δέκα εκατομμύρια ακολούθους περισσότερους, με την προσπέραση ωστόσο να μην αργεί… Και όλα αυτά, χωρίς καν να… μιλάει. Ο Κάμπι απλώς κάνει μία κίνηση, η οποία έχει γίνει και η πιο χαρακτηριστική της εφαρμογής!

Τι δουλειά είχε λοιπόν ο Λάμε στο Τορίνο;

Ο 21χρονος που μένει στο Τορίνο, είχε πρόσκληση από την UEFA και έτσι παρακολούθησε από κοντά το μεγάλο παιχνίδι, μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λάμε συνάντησε και μερικούς σούπερ σταρ, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να του δίνει και τη φανέλα.

 

Δείτε μερικά από τα viral βίντεο του Κάμπι Λάμε στο TikTok:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ