Γκαρθία για το γκολ του Εμπαπέ – «Φυσικά και ήταν οφσάιντ»

Γκαρθία για το γκολ του Εμπαπέ – «Φυσικά και ήταν οφσάιντ»

Ο Έρικ Γκαρθία ήταν άμεσα εμπλεκόμενος στην επίμαχη φάση του τελικού του Nations League και μίλησε για αυτήν μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τελικός του Nations League έβγαλε νικήτρια την Γαλλία, η οποία έκανε την ανατροπή με γκολ των Μπενζεμά και Εμπαπέ, επικρατώντας με 2-1 της Ισπανίας.

Το τέρμα όμως του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει αμφισβητηθεί έντονα από τη «Φούρια Ρόχα», καθώς όπως αναφέρουν, έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Τόσο ο VAR όσο και ο διαιτητής άφησαν τη φάση να εξελιχθεί και δεν έδωσαν καμία παράβαση.

Ο Έρικ Γκαρθία ήταν ο άμεσα εμπλεκόμενος στην υπόθεση, καθώς από τα δικά του πόδια έφτασε η μπάλα στον Εμπαπέ, με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα να αποκαλύπτει μετά το τέλος του αγώνα, τα όσα λέχθηκαν ανάμεσα σε αυτόν και τον διαιτητή.

«Ο διαιτητής μού είπε ότι δεν έπρεπε να πάω να παίξω για την μπάλα, αλλά ότι έπρεπε να απομακρυνθώ. Φυσικά νομίζω ότι είναι οφσάιντ. Ένας αμυντικός δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα αλλάξουν τον κανόνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ