Δήλωση με νόημα από τον Σάντος για το… μέλλον του

Δήλωση με νόημα από τον Σάντος για το… μέλλον του

Ο Πορτογάλος προπονητής, που έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο της ΑΕΚ, ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε αινιγματικά.

Με αινιγματικό τρόπο απάντησε ο Φερνάντο Σάντος σε ερώτηση που έγινε από τους Πορτογάλους δημοσιογράφους για το μέλλον του, με τον έμπειρο προπονητή να αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Τουρκία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε ότι αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ.

«Το θέμα δεν είναι το μέλλον μου. Καταλαβαίνω, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση με την Τουρκία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και έχει κίνητρο, ξέρουμε ότι είμαστε εδώ λόγω δικής μας ευθύνης. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν τον τελικό που θα παίξουμε αύριο με την Τουρκία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Σάντος με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ολοκληρώνεται μετά τους αγώνες μπαράζ, με το όνομά του να έχει ακουστεί ακόμα και για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ