Πογέτ: «Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενο και περήφανο τον κόσμο»

Πογέτ: «Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενο και περήφανο τον κόσμο»

Απόλυτα ικανοποιημένος για το «4Χ4» και την πρωτιά της Εθνικής ομάδας στον όμιλο έμεινε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Η Εθνική Ελλάδος νίκησε με 2-0 το Κόσοβο, έκανε το «4Χ4» και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στην Β’ Κατηγορία του Nations League!

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γκουστάβο Πογέτ τόνισε πως οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ιστορία από την Ουρουγουάη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής:

«Παίζουμε κάθε ματς για τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε στους παίκτες τα εύσημα που τους αξίζουν. Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενο και περήφανο τον κόσμο».

Για τις προπονητικές επιλογές του: «Προσπαθώ να αναλύσω το ματς και να κάνω τις επιλογές μου. Όταν κάνεις σωστές επιλογές, κάνεις καλύτερη την ομάδα. Βρισκόμαστε στο καλύτερο σημείο αυτή την στιγμή».

Για το αν νιώθει πίεση για νίκες: «Ο πατέρας μου απεβίωσε πριν από δύο χρόνια. Όταν ήμουν 9 ετών, ο πατέρας μου με έμαθε πως εμείς οι Ουρουγουανοί δε χάνουμε από την Αργεντινή. Από εκείνη την ημέρα κατάλαβα τι είναι η νίκη και πως θέλω μόνο να κερδίζω. Αυτή η επικράτηση επί του Κοσόβου είναι αφιερωμένη στον Λημνιό και τον κόσμο μας».

Για το πλάνο απόψε: «Πρέπει να δείχνουμε υπομονή.΄Ήταν μια από τις λέξεις που είχαμε σημειώσει. Ναι θέλουμε να είμαστε πιο γρήγορου, αλλά παράλληλα να μην… ξεφεύγουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ